Dolandırıcı Free1923

Reaksiyon skoru
6
Bu plartforma ve insanlarına güvenerek aklımda hiç kuşku olmadan amd 5 5660 almaya kalkıştım satıcıyla iletişime geçtik ve parasını havale ettim göndereceğini söyledi ve bir daha ulaşamadım hesap tek tık telefonu kapalı . Cidden burada ki insanların içinden böyle pis bir insan çıkabilceğini düşünmemiştim ve siteden kimseyle iletişime geçecemedim yetkili biri olarak bu sayfadaki adı FREE1923 size yazdıysa dikkat edin .

Hocam siz siz olun kendinizi güvenceye almadan kimseye güvenmeyin art niyeti olmayan adam zaten önce alıcıyı düşünür geçmiş olsun.

Bu plartforma ve insanlarına güvenerek aklımda hiç kuşku olmadan amd 5 5660 almaya kalkıştım satıcıyla iletişime geçtik ve parasını havale ettim göndereceğini söyledi ve bir daha ulaşamadım hesap tek tık telefonu kapalı . Cidden burada ki insanların içinden böyle pis bir insan çıkabilceğini düşünmemiştim ve siteden kimseyle iletişime geçecemedim yetkili biri olarak bu sayfadaki adı FREE1923 size yazdıysa dikkat edin .
elinizde konuşmalar vs varsa polise şikayet edin hocam ya da cimer üzerinden bildirin

Geçmiş olsun telefon numarası isim falan aldınız mı adamın

Whatsapp numara kiralama muhabbetleri cidden çok arttı kullananların logunu alamıyor musunuz o tarz durumda

Adam işlemci fotoğrafı bile koymamış zaten keşke burdan anlasaydınız geçmiş olsun.

Hocam adam silver falan olsa güvenilir de (ben yine elden dışı güvenmem) direk yeni açılan anon hesabın sozune kanmissin geçmiş olsun

Ekler

• IMG_4573.webp
    IMG_4573.webp
    200 KB · Hit: 19
  • IMG_4572.webp
    IMG_4572.webp
    170.4 KB · Hit: 19
Cimere fotoğraf ilet şikayet ettim yarın polise gideceğim hocam ilkez böyle bir şey oldu pek bilgim yok ne yapacağımı ss ler mevcut
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu işte iş var hocam adamın adresine kadar yazıyor bu fotoğraf işletme ismi işletme falan hepsi sahte muhtemelen eleman yurtdışından dolandırmış olabilir

Bu işte iş var hocam adamın adresine kadar yazıyor bu fotoğraf işletme ismi işletme falan hepsi sahte muhtemelen eleman yurtdışından dolandırmış olabilir
Verdiği adres sahte zaten
1000003580.webp

Cimere fotoğraf ilet şikayet ettim yarın polise gideceğim hocam ilkez böyle bir şey oldu pek bilgim yok ne yapacağımı ss ler mevcut
Anon profilden korkmam da şöyle dolu profillerden korkarım gerçekçi Dursun diye doldurdukca dolduruyor dolandırıcılar :D
Muhtemelen burayı okuyordur o bunların en zevkli aktivitesi bu sen yine de şansını dene davayı aç da muhtemelen bir şey çıkmayacak adamin işinin bu olduğu belli neyse ki az dolandırmış sürümden kazanıyor demek ki

Geri