Jelatini Sökülmüş OLED Monitör İade Olur Mu

amazon adamlar, son iadedede sıkıntıyaşasam da, iade edilecek yer kapanmış ve artık eskisi gibi gelip almıyorlar ama nedense hepsiburada amazona çok yaklaşmış eeğr satıcı hepsiburada ise tabii
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"kanunen yapamazlar" gibi ama yapabilirler
ama mümkün olduğunca amazondan almaya çalışıyorum arada çok fark yoksa. 2.el anakrt almıştım pinleri yamuktu iade ettim. Acaba o anakartı nasıl iade aldılar

hepsiburada da ben bi sıkıntı yaşamadım hiç, bi ara ninja airfryer almıştım 3 kere falan yemek yaptım baktım pek kullanmayacam iade ettim hemen kabul verdiler aldıkları gün

Ekler

• IMG_20260828_185055_538.webp
    IMG_20260828_185055_538.webp
    78.9 KB · Hit: 30
demekki satıcıdan dolayıymış benim satıcı hepsiburadaymış kontrol ettim şimdi

Ekler

• IMG_20260828_185203.webp
    IMG_20260828_185203.webp
    164.8 KB · Hit: 28
Etik değil iade etmen ama satıcıya göre değişir politikaları.

Satıcıyı kendin gibi düşün, Sahibinden üzerinden Paramgüvende ile monitör satmışsın 0, alan kişi jelatini çıkarıyor ve beğenmedim diyip iade ediyor, tekrar 0 olarak satabilir misin ve ne hissedersin?

hepsiburada trendyol flansa aldığın yer etmezler kutuyu açman bile red sebebi direkt yeniden satışa uygun değil diyip red çakıyolar aylarca thh kararı beklersin
Hepsiburada Trendyol kendilerinin sattıgı ürüblerde boyle yapiyorlarmı?

Satıcıyı kendin gibi düşün, Sahibinden üzerinden Paramgüvende ile monitör satmışsın 0, alan kişi jelatini çıkarıyor ve beğenmedim diyip iade ediyor, tekrar 0 olarak satabilir misin ve ne hissedersin?
Benimki dümdüz kapı kilidiydi sadece bir demir parçası

Thhden sence sonuç çıkar mı?
Karar çıkmış şimdi baktım ama yazmıyor karar tebligat gelince öğreneceğim

ozmn alıcının cayma hakkı elinden alınıyor o kadar para vermişsin fakat mutsuzsun

Hepsiburada Trendyol kendilerinin sattıgı ürüblerde boyle yapiyorlarmı?
Bilmiyorum diğer satıcılar yapıyor ama hepsi yapacak diye bir kural yok ama çoğu reddediyor artık

Benimki dümdüz kapı kilidiydi sadece bir demir parçası

Karar çıkmış şimdi baktım ama yazmıyor karar tebligat gelince öğreneceğim
Dediğim gibi satıcı kıllık yapmak veya alan kişi fazla önemsemez diye en ufak şeyden reddediyorlar.

Dediğim gibi satıcı kıllık yapmak veya alan kişi fazla önemsemez diye en ufak şeyden reddediyorlar.
Satıcı beni azarladı resmen zaten aradı vicdansız falan diyor. Karar olumlu çıkarsa paramı verecekmiş ürünü de istemiyormuş satamayacakmış yeniden. Ben de ikinci elden 500-600 e satarım gelen parasını ibanına geri gönderirim almıyorsa problem yok ürün 1150₺ zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,193
Üyeler
202,220
Son üye
nwxo43
Geri