Yardım 99 Sağlıkta M2 SSD İm Çok Isınıyor ve Korumaya Geçyr

Reaksiyon skoru
0
samsun 970 evo 1tb m2ssd aldım ikinci el. ve sorunsuz kullanıyordum. son 4 gündür kendi kendine ısınmaya başladı. uygulamada 34 derece gösteriyor fakat kendisi 70 derece üstü dokunup bakabiliyorum. ve kendini koruma moduna çekiyor . çözüm nedir arızalıysa tamir imkanı varmıdır ?

Birdaha kontrol edicem ama sorunda burda zaten ssd yük altında gözükmemesine rağmen oluyor bu. Belki arka plan işlemlerindendir bilemiyorjm

Fan tak ssd ye şu şekil. Ondan da önce yoksa soğutma bloğu tak.

Ekler

• 57331.webp
    57331.webp
    255.9 KB · Hit: 18
bende %54 sağlıklı var hala taş gibi. soğutucu takabilirsin.

Sen ona çok güvenme saatli bomba gibi önemli verilerini yedekle
%25 sağlığı olan ssdyi 2 senedir kullanan tanıyorum :D %0 olsa bile çalışıyor hocam, arada takılmalar olur öyle abarttığınız gibi bir sorun olmuyor.

Sen ona çok güvenme saatli bomba gibi önemli verilerini yedekle
sağlığının düşük olması sorun teşkil etmiyor ki sağlık denilen şey yapılan yazma miktarına göre hesaplanıp bir yüzde veriliyor
ne testler gördük youtube da %0 a düşüyor üstüne 1 sene 2 sene aralıksız veri yazdırılıp hala %90 performansını koruyan onlarca ssd var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesela benim kullandığım 1tb samsung 970 evo plus
sağlık %99 da 23.3TB veri yazmışım ama 15519 saattir çalışıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
son 4 gündür böyle bir problem var . soğutucunun pek çözebileceğini düşünmüyorum çünkü bunda başka bir şey var. daha önce hiç ısınmıyordu

yeni bir gelişme var. diske hız testi yapmaya başladım tam biticekken pc kapandı . şimdi tekrar açtım ve m2 sıfırlanmış herşeyim silinmiş ; )

Geri