İyi gibi hocam yeterliArkadaşlar bu anakarti aldım sizce nasıl bir anakart iyi midir??
8500fiyat?
Var hocam iletiyorumLink var mı hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya da tam model adı?
Buradan almadım incehesaptan aldım8500
Var hocam iletiyorum
Bende öyle düşünüyorum o yüzden aldım indirimdeydi zatenİyi gibi hocam yeterli
Ederi 8.5K değil o anakartin.
Kral bu anakarti çok begenemedim Asus prime hiç beğenemiyorum bı tarafta eksiği illaki var oluyor nedense
8500 pahalıya gelmiş hocam anakart o diyata daha saglamlarini bulursun8500
Var hocam iletiyorum
Buradan almadım incehesaptan aldım
Bende öyle düşünüyorum o yüzden aldım indirimdeydi zaten
Aradimda hocam çok güzel yokki8500 pahalıya gelmiş hocam anakart o diyata daha saglamlarini bulursun
Bide hocam çok bu fiyata dengide yok özellik bakımından 3 takılabiliyor pcle 5.0 bu fiyata çok daha iyisini bulamadım8500 pahalıya gelmiş hocam anakart o diyata daha saglamlarini bulursun
Hocam bu fiyata bulduğunuz daha iyi varsa onerebilirmisiniz?Aradimda hocam çok güzel yokki
Bide hocam çok bu fiyata dengide yok özellik bakımından 3 takılabiliyor pcle 5.0 bu fiyata çok daha iyisini bulamadım
Bu karta denk olabilecek MSI b650 a var
b650-a bundan çok daha iyi bir anakart denk denemezAradimda hocam çok güzel yokki
Bide hocam çok bu fiyata dengide yok özellik bakımından 3 takılabiliyor pcle 5.0 bu fiyata çok daha iyisini bulamadım
Bu karta denk olabilecek MSI b650 a var
Hocam bu fiyata bulduğunuz daha iyi varsa onerebilirmisiniz?
Hocam doğruda arada 3 k fiyat farkı varb650-a bundan çok daha iyi bir anakart denk denemez
Hatta neredeyse 4 e bı zahmet çok daha iyi olsun kendi baktiklarima göre 8500 e daha iyisini bulamadımHocam doğruda arada 3 k fiyat farkı var
Ama varsa bu fiyata daha iyisi önerirseniz benim içinde süper olurHocam doğruda arada 3 k fiyat farkı var
Hatta neredeyse 4 e bı zahmet çok daha iyi olsun kendi baktiklarima göre 8500 e daha iyisini bulamadım
Hocam doğruda arada 3 k fiyat farkı var
Hatta neredeyse 4 e bı zahmet çok daha iyi olsun kendi baktiklarima göre 8500 e daha iyisini bulamadım
O fiyattaki en mantıklı anakart o.Kral bu anakarti çok begenemedim Asus prime hiç beğenemiyorum bı tarafta eksiği illaki var oluyor nedense