Boşuna söylemiyoruzTrendyoldan sipariş vakti satıcısından aldım kuponla 2900 TL'ye geldi, keşke daha önce alsaymışım, kablosuz kulaklıkla bu performansı almam için 15k filan vermem lazım herhalde.
Bu arada wraith stokları yenilenmiş
Boşuna söylemiyoruzTrendyoldan sipariş vakti satıcısından aldım kuponla 2900 TL'ye geldi, keşke daha önce alsaymışım, kablosuz kulaklıkla bu performansı almam için 15k filan vermem lazım herhalde.
hocam memnun kalmanıza sevindim ben çok bi şey anlamadım kulaklıkdan anlamadığım ve kulaklık tecrübem olmadığı için hayırlı olsun sevindim sevinmenizeTrendyoldan sipariş vakti satıcısından aldım kuponla 2900 TL'ye geldi, keşke daha önce alsaymışım, kablosuz kulaklıkla bu performansı almam için 15k filan vermem lazım herhalde.
Sen nasıl yaptın ayrı dac aldın mı type c mi aldın 3.5 mm miTrendyoldan sipariş vakti satıcısından aldım kuponla 2900 TL'ye geldi, keşke daha önce alsaymışım, kablosuz kulaklıkla bu performansı almam için 15k filan vermem lazım herhalde.
Ses kartı var mı hocam?hocam memnun kalmanıza sevindim ben çok bi şey anlamadım kulaklıkdan anlamadığım ve kulaklık tecrübem olmadığı için hayırlı olsun sevindim sevinmenize
Ses kartlı mikser var ondan dolayı aux olanı aldım, type c olanda direkt dac var dac yoksa onu almak çok daha mantıklı.Sen nasıl yaptın ayrı dac aldın mı type c mi aldın 3.5 mm mi
Çıkış empedansı kaç mikserinin?Ses kartı var mı hocam?
Ses kartlı mikser var ondan dolayı aux olanı aldım, type c olanda direkt dac var dac yoksa onu almak çok daha mantıklı.
Bilgiyi bulamadım ama bendeki mikserle istediğim gibi olmadı, bir şeyler açıkken sorun yok ama boştayken cızırtı yapıyor, nk1 max alıcam sanırım mecbur.Çıkış empedansı kaç mikserinin?
Evet bununla olmazBilgiyi bulamadım ama bendeki mikserle istediğim gibi olmadı, bir şeyler açıkken sorun yok ama boştayken cızırtı yapıyor, nk1 max alıcam sanırım mecbur.
![]()
Midex MDX-100 Stüdyo Kayıt İçin Ses Kartlı Mixer +48V Phantom Power ile Stüdyo Mikser En uygun fiyatlarla
Midex MDX-100 Stüdyo Kayıt İçin Ses Kartlı Mixer +48V Phantom Power ile Stüdyo Mikser Stüdyo Mikser Midexwww.yonkamuzikmarket.com
Bilseydim type c versiyonunu alırdım boşa masraf yaptık :/Evet bununla olmaz
3.5mm uzun vadede daha kârlı olurBilseydim type c versiyonunu alırdım boşa masraf yaptık :/
direk anakarta takınca kaplosu kısa kalıyor rahat edemiyorsunhocam aldım bile teşkkürler![]()
Senin mixer ne? Bende Maono G1 Neo var kulaklığı bağlamayı denemiştim cızırtı veriyordu.Ses kartlı mikser var ondan dolayı aux olanı aldım, type c olanda direkt dac var dac yoksa onu almak çok daha mantıklı.
Bende midex mdx 100 var, type c versiyonunu alırsan sorun yaşamazsın hocam.Senin mixer ne? Bende Maono G1 Neo var kulaklığı bağlamayı denemiştim cızırtı veriyordu.