Bilgisayarı açtığımda bu ses geliyor bi süre sonra düzeliyor son birkaç gündür oluyo her açılışta değil arada bi oluyor
baktım bir şey göremedim donanımsal bir sıkıntı değildir inşallahfanlar sürtüyodur muhtemelen
pek zannetmiyorumbaktım bir şey göremedim donanımsal bir sıkıntı değildir inşallah
Nasıl yanibirazdan uçuşa geçer
tam olarak hangi fandan geliyor kulağınla yaklaştırıp kesinleştirebilirsinbaktım bir şey göremedim donanımsal bir sıkıntı değildir inşallah
Hocam kasanın bütün fanlarının o göbek kısmınız ile bastırın fanları bir durdurun tek tek fan sesi gibi geldi veya psunun içindeki fan sesi de olabilir aşırı tozlandıysa psuyu bir söküp bir içine hava tutun tozlarını temizleyin düzelir diye düşünüyorum dediğim gibi kasa fanlarının o ortasındaki göbek kısmına parmağınızı koyun fanları bir durdurun tek tek fanın birisi bozulmuş olabilirBilgisayarı açtığımda bu ses geliyor bi süre sonra düzeliyor son birkaç gündür oluyo her açılışta değil arada bi oluyor
![]()
Hayırlı olsun hangi kasa hocam?Direk kasayı değiştirdim uğraşamadım
Komple sistem değil ya boş kasa aldım parçaları ona aktardım sanırım kasadaki fanlardan geliyor sesHayırlı olsun hangi kasa hocam?