hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,242
he yaBaşlığı doğru yazsaydın bari
eğer 30 fps ise ps almanın bi mantığını göremiyorum telefonlarımız bile 120hz artıkps5 pro 60fps oynatır upscalingi var
30 FPS oynayacaklarını öğrenince öyle keyiflenmiş ki başlığı bile yanlış yazmış.oyun tamam efsanevi grafikler fizik detayı falan her şey mükemmel ama bari proda 60fps olsaydı 30fps kasıyor gibi hissettirecek . neyse bizene pc ye çıksında 240fps oynayalım.
arkadaşım sırf gta erken çıkacak diye pc yerine ps alacaktı zorla pc aldırdım onun savaşını verdim ve kazandım30 FPS oynayacaklarını öğrenince öyle keyiflenmiş ki başlığı bile yanlış yazmış.
göz alışırda mesela telefona bakcan illaki veya başka oyun oynican sonra gta ya girince yine alışman gerekecekPC de yüksek Hz monitörde 30 FPS görünce çok ağır geliyor
Ama 60Hz bir televizyonda muhtemelen 30 FPS birkaç saat içerisinde gözler alışır
PS alıp oyunu 1 ay oynadıktan sonra satıp PC almak yerine PC alıp 3 yıl beklemek fena zekiceymiş.arkadaşım sırf gta erken çıkacak diye pc yerine ps alacaktı zorla pc aldırdım onun savaşını verdim ve kazandım
Pro enhanced versiyonu 60fps olur.Konsoldakj 30fps pc deki gibi degil konsolda akıyor.Bu arada pc de bu oyunu 240fps de oynamak için ps5 pronun 3-4 katı bir fiyat ödemek gerekecekoyun tamam efsanevi grafikler fizik detayı falan her şey mükemmel ama bari proda 60fps olsaydı 30fps kasıyor gibi hissettirecek . neyse bizene pc ye çıksında 240fps oynayalım.
yoo dumduz ayni kral sen pcde sabit 30 alamazsan surekli dalgalanirsa olmaz tabi 30 un altina dusmeyen pcyi 30a sabitle surekli 30da kalsin bak bakalik fark ediyormuPS de 30 FPS ile PC de 30 FPS aynı hissettirmiyor. Birisi 30 FPS için optimize ediliyor, diğeri 30 FPS alıyor. Muhtemelen de Pro'da 60 olur.
6 ay sonra gelecek diye biliyomPS alıp oyunu 1 ay oynadıktan sonra satıp PC almak yerine PC alıp 3 yıl beklemek fena zekiceymiş.