Gta 6 Tüm Konsollarda 30 FPS Garip

hekimoğlu adayı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,242
oyun tamam efsanevi grafikler fizik detayı falan her şey mükemmel ama bari proda 60fps olsaydı 30fps kasıyor gibi hissettirecek . neyse bizene pc ye çıksında 240fps oynayalım.

Ekler

• IMG_0149.webp
    IMG_0149.webp
    13.2 KB · Hit: 195
Başlığı doğru yazsaydın bari

oyun tamam efsanevi grafikler fizik detayı falan her şey mükemmel ama bari proda 60fps olsaydı 30fps kasıyor gibi hissettirecek . neyse bizene pc ye çıksında 240fps oynayalım.
30 FPS oynayacaklarını öğrenince öyle keyiflenmiş ki başlığı bile yanlış yazmış.

PS de 30 FPS ile PC de 30 FPS aynı hissettirmiyor. Birisi 30 FPS için optimize ediliyor, diğeri 30 FPS alıyor. Muhtemelen de Pro'da 60 olur.

PC de yüksek Hz monitörde 30 FPS görünce çok ağır geliyor
Ama 60Hz bir televizyonda muhtemelen 30 FPS birkaç saat içerisinde gözler alışır

30 FPS oynayacaklarını öğrenince öyle keyiflenmiş ki başlığı bile yanlış yazmış.
arkadaşım sırf gta erken çıkacak diye pc yerine ps alacaktı zorla pc aldırdım onun savaşını verdim ve kazandım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PC de yüksek Hz monitörde 30 FPS görünce çok ağır geliyor
Ama 60Hz bir televizyonda muhtemelen 30 FPS birkaç saat içerisinde gözler alışır
göz alışırda mesela telefona bakcan illaki veya başka oyun oynican sonra gta ya girince yine alışman gerekecek

arkadaşım sırf gta erken çıkacak diye pc yerine ps alacaktı zorla pc aldırdım onun savaşını verdim ve kazandım
PS alıp oyunu 1 ay oynadıktan sonra satıp PC almak yerine PC alıp 3 yıl beklemek fena zekiceymiş.

Pro enhanced versiyonu 60fps olur.Konsoldakj 30fps pc deki gibi degil konsolda akıyor.Bu arada pc de bu oyunu 240fps de oynamak için ps5 pronun 3-4 katı bir fiyat ödemek gerekecek

PS de 30 FPS ile PC de 30 FPS aynı hissettirmiyor. Birisi 30 FPS için optimize ediliyor, diğeri 30 FPS alıyor. Muhtemelen de Pro'da 60 olur.
yoo dumduz ayni kral sen pcde sabit 30 alamazsan surekli dalgalanirsa olmaz tabi 30 un altina dusmeyen pcyi 30a sabitle surekli 30da kalsin bak bakalik fark ediyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,344
Üyeler
202,582
Son üye
koziro23
Geri