stand ile beraber şarj oluyor standı pcye usb ile bağlıyorsunasurayı almayı düşünüyorum ama şarj konusu nasıl oluyor pil falan mı lazım
Atk nın joystikler hall efect bu gamepad tmr teknolojisi diyor ikisi aynı mıOrası doğru yedek için alabilirsiniz en kötü yarın bir gün satarsınız fiyatı bir daha kolay kolay düşmez bu kadar 800 TL'lik bir indirimden bahsediyoruz 2500 TL'lik bir üründe %32'lik bir indirim yapar o da az değil açıkcası
tmr daha gelişmiş oluyor sanırım ama ikisinde de hall efect varAtk nın joystikler hall efect bu gamepad tmr teknolojisi diyor ikisi aynı mı
Gördüm hocam fakat sistemi yeni dizdim onun çıtırdan borçları var + bugün yarın monitör sipariş edeceğim onuda sırtlanacağız biraz bekleyecek bu şekilde keyfi ekipmanlar. Birde ben bu saatten sonra gamepowerdan ürün alacağımı zannetmiyorum 2 hafta önce klavye aldım inchesap sağolsun yanlış yolladı değişim falan derken 2 haftayı buldu ürün elime ulaştı sorunluydu ışıklarını açınca cw sesi geliyordu iade ettim servise yollamışlar 20 gün falan diyorlar bakalım daha ne kadar uzayacak paramı versinlerde rahatlıyayım.@Dustares belki görmemişsindir uygun fiyatlı kutu iceriğide güzel daha ne olsun
ASURA kutu içeriği olarak daha iyi bir çok yönden eş değer kontrolcüler KP40'ın artısı optik mekanik tuşlar ve analog direnci ayarlanabiliyor olması tabii fiyat farkıanda bakman lazım 1600 TL nerede 3000 TL neredeArkadaşlar asura modeli beitong kp40 dan iyi midir?
O üründen yüzüm hiç gülmedi hevesle almıştım 3 defa servise gönderdim tuşlara basınca hafif içine basılı kalıyordu sertçe basınca düzeliyorduBende şirkette Gulikit KK3 Pro kullanıyordum şirkette ASURA kullanırım![]()
kronik bir sorun o ya bana KK3 Max'i (pro demişim öncekinde yanlışlıkla) gaminggentr inceleme için yolladı yoksa para verip almadım ama genel malzemesi güzel kronik sorunları olmasaO üründen yüzüm hiç gülmedi hevesle almıştım 3 defa servise gönderdim tuşlara basınca hafif içine basılı kalıyordu sertçe basınca düzeliyordu