Ryzen 9 9950x3d RTX 5080 Sistem Tavsiye

hocam hangileri için yorumunuz ?
işlemci(9800x3d yeterli yakında yeni işlemciler gelecek zaten.), artık alınmış ama ekran kartı (sadece oyun için rx9070xt nvidia şartsa 5070ti daha isabetli olurdu), belki bir miktar soğutma. Şahsi karar tabi ama fanlar da bence lüzumu yok yine siz bilirsiniz biraz görsel de arıyorsanız bişey diyemem.

işlemci(9800x3d yeterli yakında yeni işlemciler gelecek zaten.), artık alınmış ama ekran kartı (sadece oyun için rx9070xt nvidia şartsa 5070ti daha isabetli olurdu), belki bir miktar soğutma. Şahsi karar tabi ama fanlar da bence lüzumu yok yine siz bilirsiniz biraz görsel de arıyorsanız bişey diyemem.
hocam kullandığım programlar uğraştığım şeylerden dolayı bana 8 yerine 16 çekirdek olması avantajıma diye düşünüyorum en başından beri, 5080'i fiyatı iyiyken aldım kasa ve fanlar tamamen göz zevki yalan yok :D / yeni gelecek işlemcilerin tarihi vs belliyse bekleyebilirim diye de düşünmüştüm fakat 9800x3d de alsam 9950x3d de alsam zaten güzel parçalar sistemde oyundan çok model renderi lm studio vb kullanacağım için işlemci seçimimi bundan yana kullandım

hocam kullandığım programlar uğraştığım şeylerden dolayı bana 8 yerine 16 çekirdek olması avantajıma diye düşünüyorum en başından beri, 5080'i fiyatı iyiyken aldım kasa ve fanlar tamamen göz zevki yalan yok :D / yeni gelecek işlemcilerin tarihi vs belliyse bekleyebilirim diye de düşünmüştüm fakat 9800x3d de alsam 9950x3d de alsam zaten güzel parçalar sistemde oyundan çok model renderi lm studio vb kullanacağım için işlemci seçimimi bundan yana kullandım
Anladım hocam o zam pek bişey yok diyecek fana da 5 6k fazla verilir sorun olmaz.

Ekran kartını ne aldınız bende böyle bir şey düşünüyorumda anakarttan başladım msi x870 carbon ile

Ekran kartını ne aldınız bende böyle bir şey düşünüyorumda anakarttan başladım msi x870 carbon ile
hocam ben ağustos başında 72bine gigabyte'ın windforce modelini almıştım amazondan amazon satıcı idi dünde işlemciyide dün akşam sipariş edebilme şansım oldu sıra anakartta

arkadaşlar amazon üzerinde 9 taksit yapıyor şuan anlık olarak tomahawk'ın stoğu yok onun yerine tercih edilir mi ?
2x8+2+2 Faz VRM var ama 55A DrMos VRM kullanılmış, ben olsam 80A SPS kullanan Tomahawk kovalamayı tercih ederim. Sonuçta 9950x3d ile kullanacaksınız ve muhtemelen render da alacaksınız.

2x7+2+2 18 Faz VRM var ama 55A DrMos VRM kullanılmış, ben olsam 80A SPS kullanan Tomahawk kovalamayı tercih ederim. Sonuçta 9950x3d ile kullanacaksınız ve muhtemelen render da alacaksınız.
almayayım yani hocam peki şuan buna benzer bütçede amazonda yararlanabileceğim hangi kartlar var acaba 9 olayı çok işime yarar da

almayayım yani hocam peki şuan buna benzer bütçede amazonda yararlanabileceğim hangi kartlar var acaba 9 olayı çok işime yarar da
Biraz bakayım, buradan dönüş sağlarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi kart vardı sizde?

bonus ve world hocam
Magic Teknoloji tarafından Amazon üzerinden satılıyor, fiyat fazla mı sizin için bilmiyorum ama Bonusa 9 taksidi var. Magic Teknoloji satıcısı güvenilirdir, işlemci almışlığım var ve sorunsuz kullanıyorum hali hazırda. Kupon vs de denk getirirseniz değerlendirebilirsiniz.

Magic Teknoloji tarafından Amazon üzerinden satılıyor, fiyat fazla mı sizin için bilmiyorum ama Bonusa 9 taksidi var. Magic Teknoloji satıcısı güvenilirdir, işlemci almışlığım var ve sorunsuz kullanıyorum hali hazırda. Kupon vs de denk getirirseniz değerlendirebilirsiniz.
hocam bunu görememişim zaten kartın fiyatı 18.700 dü 1 veririm ama 9 yaparım bu benim için daha mantıklı olabilir dünde işlemciyi alabilme fırsatım oldu yavaş yavaş tamamlamaya gidiyoruz :D bakayım buna siz yinede 1 alternatif daha önerebilir misiniz her ihtimale karşı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,639
Üyeler
202,669
Son üye
xwsqall
Geri