Ekran Kartı Fanım ile Ön Cam Arasında Az Bir Boşluk Var

asaf0_00

80+
Reaksiyon skoru
9
Ekran kartım ile lian li o11 dynamic mini v2'nin ön camı arasında 1-1.5 cm boşluk var ekran kartım cam yüzünden yeterince hava alamayacak diye endişelendim ve 10dk lik furmark testi yaptım sonuçlar ve ekran kartının yakınlığı ekte sizce bir sorun var mı yardım eder misiniz 10 dk sonunda gpu 63 dereceydi

Ekler

• 1000051581.webp
    1000051581.webp
    1.2 MB · Hit: 89
  • 1000051584.webp
    1000051584.webp
    1.3 MB · Hit: 87
Ekran kartım ile lian li o11 dynamic mini v2'nin ön camı arasında 1-1.5 cm boşluk var ekran kartım cam yüzünden yeterince hava alamayacak diye endişelendim ve 10dk lik furmark testi yaptım sonuçlar ve ekran kartının yakınlığı ekte sizce bir sorun var mı yardım eder misiniz 10 dk sonunda gpu 63 dereceydi
abooo fan fullemiş kullanma böyle
büyük sorun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

303w çekmesi normal mi bilemedim biraz az gibi geldi mercury için eğer undervolt yapılmadıysa

Isılar okey de okey olma sebebi fanın %100'de çalışması maalesef sağlıklı değil bu durum

yani normal olmadığını söylemek için fizik profesörü olmaya gerek yok

3200rpm fan ne hocam uçak mı kaldırıyoruz?

Tamam ama şuan yapamıycam yapınca etiketlerim bide furmark testi en kötü senaryo için değil mi normalde herhangi bir oyunda bukadar yük altında olması mümkün mü

Birde testi yaptığımda
Knk ekran kartını normal yatay şekilde tak bunu düşünmek için fizikte Master yapmaya gerek yok
Takamıyorum ben bunu bir mağzaya toplattım ve sığmadığını riser gerektiğini söyledi tuhaf değil mi nasıl sığmıyor anlamıyorum

Birde testi yaptığımda

Takamıyorum ben bunu bir mağzaya toplattım ve sığmadığını riser gerektiğini söyledi tuhaf değil mi nasıl sığmıyor anlamıyorum
Karşıdan normal bir fotoğraf yükler misin kasanın derinliğini görmek amacıyla. Birde kasa modeli nedir

Tamam ama şuan yapamıycam yapınca etiketlerim bide furmark testi en kötü senaryo için değil mi normalde herhangi bir oyunda bukadar yük altında olması mümkün mü
oyunda da mümkün, aynı olur tam yükteyken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde testi yaptığımda

riser de aldırmış diye yorumladım :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,053
Üyeler
202,480
Son üye
mrdonmezler73
Geri