hocam yakın zamanda rx 6650xt kullanıyordum ve 8k ya satmıştım, öncelikle acayip driver sorunu vardı öyle böyle değil yani her gün deliriyordum, bir gün sistem açılmıyor siyah ekran da kalıyordu diğer gün sistem sürekli kendini yeniden başlatıyordu, ekran yırtılıyordu bir anda gidip geliyordu yani ne olduğunu bile anlayamadan garip gurip bir şeyler oluyordu. 7/24 internette bu sorunları çözmek için forumlarda dolaşıyordum tam bir sorunu çözdüm derken farklı bir sorun çıkıyordu en sonunda delirip pc yi kapatıyordum ve ertesi gün kalktığımda pc kendiliğinden düzelmiş oluyordu yani her gün kalktığımda ve pc açmaya çalıştığımda pc bugün acaba çalışmak istiyor mu diye sormam gerekiyordu. Driver sorunu yaşamadığım günler ise her an stres altındaydım acaba ne zaman sorun çıkacak diye ve bu sorunlardan ddu ile driverları kaldırsam bile kurtulamıyordum format atıyordum yine olmuyordu o yüzden eski nesil amd almayın ya nvdia alın ya da yeni nesil 90 serisi amd kartlara bakın 9060xt kullanıyorum ve gayet memnunum