Ekran kartına bakım yapılmadıysa Termal macun ve ped değişimi yapmalısın.Fanları fullüyo ekran kartım amd7700xt ne yapmam lazım nasıl çözerim bu sorunu
Yok kral normal değil ekran kartı 50 dereceyken hotspotun 109 derece olmasıTermal macun ve ped değişimi yapmalısın, ekran kartı dışında kasanın hava akışı kötüyse mevcut kasanı değiştirmeni veya sadece kasan tozluysa da temizlemeni tavsiye ederim kardeşim.
Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorumYok kral normal değil ekran kartı 50 dereceyken hotspotun 109 derece olması
Fotoğrafı yeni gördüm. Evet aşırı fark olması normal gelmedi bana da şuan.Yok kral normal değil ekran kartı 50 dereceyken hotspotun 109 derece olması
HwInfodan da bir kontrol et hocam. Eğer orda da durum aynıysa o zaman termal ped ve blok arasında boşluk oluşmuş olabilir. Ekran kartında eğilme vs var mı? Yani temassızlık olma ihtimali var gibi.Yok kral normal değil ekran kartı 50 dereceyken hotspotun 109 derece olması
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum
Dediğiniz şey ne hocam kontrol etmem gereken yerFotoğrafı yeni gördüm. Evet aşırı fark olması normal gelmedi bana da şuan.
HwInfodan da bir kontrol et hocam. Eğer orda da durum aynıysa o zaman termal ped ve blok arasında boşluk oluşmuş olabilir. Ekran kartında eğilme vs var mı? Yani temassızlık olma ihtimali var gibi.
O hocamGigabyte gaming mi hangi model bu?
Bu arada oyundayken 109 derece çıkınca pat diye 50 ye düşüyo hotspot bence yazılım kaynaklıDediğiniz şey ne hocam kontrol etmem gereken yer
O hocam
Techguy hocamın dediği gibi bir test yapın, arkada HwInfo da açık olsun. Sonuçları bir atıverin. Fiziksel kısma sonra bakalım.Dediğiniz şey ne hocam kontrol etmem gereken yer
O hocam
Bu arada oyundayken 109 derece çıkınca pat diye 50 ye düşüyo hotspot bence yazılım kaynaklı
Dediğiniz şey ne hocam kontrol etmem gereken yer
O hocam
Bu arada oyundayken 109 derece çıkınca pat diye 50 ye düşüyo hotspot bence yazılım kaynaklı
Garantiye göndersem değişcek bi durum mu hocam peki buGaming modelinde bu problem mevcut.Fan egrisini düzeltebilirsiniz fakat bu modelin hotspotu 100 110 derece maalesef
Fan egrisi ne oluyor bu aradaGaming modelinde bu problem mevcut.Fan egrisini düzeltebilirsiniz fakat bu modelin hotspotu 100 110 derece maalesef
Yok maalesef onlarda normal diyor bu duruma zaten.Gaming oc hotspot sorunu yazsanız internete bir sürü örneği çıkarGarantiye göndersem değişcek bi durum mu hocam peki bu
furmark 2 test yapıp ss paylaşır mısın dostum bir bakalım. 5 dakika yapman yeterli.