❌İndirim Bitti! Erazer Beast 16 Ultra 9 290hx 32gb Ram 2tb SSD Rtx5090 300hz Miniled 50.000 TL

Kullanmadığım bir kart var değer mi iptal iade uğraştırır mı acaba
bir şey gelmez zaten iade etmelik bir senaryo olmaz fazladan limiti olan kredi kartı varsa elinde harca gitsin bence amazon zaten limit iadesi gelir kısa sürede

Satıcının kim olduğunu , konumunu vesaire buldum. Aktif bir vergi levhası yok . Aktif bir vergi levhası yokken nasıl mağaza açıp satış yapıyor ?

Taksit çıkmıyor mağazanın tüm ürünlerinde garip
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcının kim olduğunu , konumunu vesaire buldum. Aktif bir vergi levhası yok . Aktif bir vergi levhası yokken nasıl mağaza açıp satış yapıyor ?
Vergi ödemiyorsa fiyatlar normal :kekw:

kupon falan vermiyorlar bu ürünlere

Amazondan kupon almak için alınabilir dicem de 50kyı zaten faize koysan o kadar verir
Amazon öyle bir kupon vermez, maksimum 500 TL verirlerse verirler. Satıcı, ürün tedarik edilemiyor diye iptal ederse THH'de kazanma ihtimali olur ama bu durumda satıcıyı THH'ye vermek ne kadar etik olur, tartışılır.

ben size olacakları söyleyeyim; alacaksınız 2. gün iptal edilecek, paranız 10 gün falan başkalarının elinde bekleyecek, daha sonra stresle dk başı iade ne alemde diye bakıp duracaksınız, kupon falanda vermeyecekler film film :D..

1788041160637.webp

17 tane kalmış JFIĞADSJKOPFDS

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,265
Üyeler
202,238
Son üye
bonsoir
Geri