zowieN
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 25000
FPS oyunlarını küçüklüğümden beri oynuyorum yakın zamanda hayalimdeki setupu toplama imkanım oldu her şeyin en iyisini almaya en iyisini kullanmaya bayılıyorum gidip Steelseries Arctis Nova Pro Wireless aldım ki harika bi kulaklık bence ama valorantta özellikle 7.1 düşman yeri saptamasında çok iyi değil maalesef diğer fps oyunlarında performansını yeterli bulmama rağmen küçüklüğümde internet cafelerde Cloud Alpha S in 7.1iyle ses kastığım zamanlar çok daha iyiymiş gibi geliyor. Gerçekten iyi bi kulaklık arıyorum ses kasma öncelikli ama genel performansıda kötü olmazsa çok iyi olur. Kullandığım kulaklığı ANC kapalı kullanmama rağmen dış sesi engelliyor ve yüksek seste kullanım yaptığımdan fazla bağırma sorunları yaşıyorum.
Şu ana kadar kullandığım kulaklıklar
Razer Kraken v3 Pro
HyperX Cloud II
HyperX Cloud III S
HyperX Cloud Alpha S
Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
Logitech G Pro X 7.1
Moondrop RAYS (ses kartsız type-c zaten)
Aralarından genel kullanımda en iyi gelen Nova Pro ses kasmada Alpha S en kötü gelende büyük ihtimalle stock ayarlarda kullanmam kaynaklı Logitech GPX
IEM tarafınada dönmek istiyorum ses kartsız kullanım zor evet Sound Creative G6 Blaster alma düşüncem var ama sıfırı 15kya fırlamış fena fiyatlar dönüyor ortada ama şu ana kadar iem deneyimimden memnun değilim.
Radarımda olanlar / Denemek istediklerim
Studio kombosu denemek istiyorum BeherDynamic DT990 Pro ve G6 gibisinden (ses kasmada çokta iyi olmayacak ama genel kullanımda çok rahat olduğu ve temiz bi ses yaşattığı söyleniyor)
IEM kombosuda yapasım var Kiwi Ears Orchestra Lite veya II yanınada bi G6 (ses kasmada ve genel kullanımda iyi bi kombo olacağını düşünüyorum)
Melody Wings Venus
Razer Blackshark v2 / v3 Pro
HyperX Cloud Alpha S
HyperX Cloud Alpha 2
Önerilere açığım bütçem maksimum 20k çok abartırsam 25k 2. el alım satımlarada açığım.
Şu ana kadar kullandığım kulaklıklar
Razer Kraken v3 Pro
HyperX Cloud II
HyperX Cloud III S
HyperX Cloud Alpha S
Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
Logitech G Pro X 7.1
Moondrop RAYS (ses kartsız type-c zaten)
Aralarından genel kullanımda en iyi gelen Nova Pro ses kasmada Alpha S en kötü gelende büyük ihtimalle stock ayarlarda kullanmam kaynaklı Logitech GPX
IEM tarafınada dönmek istiyorum ses kartsız kullanım zor evet Sound Creative G6 Blaster alma düşüncem var ama sıfırı 15kya fırlamış fena fiyatlar dönüyor ortada ama şu ana kadar iem deneyimimden memnun değilim.
Radarımda olanlar / Denemek istediklerim
Studio kombosu denemek istiyorum BeherDynamic DT990 Pro ve G6 gibisinden (ses kasmada çokta iyi olmayacak ama genel kullanımda çok rahat olduğu ve temiz bi ses yaşattığı söyleniyor)
IEM kombosuda yapasım var Kiwi Ears Orchestra Lite veya II yanınada bi G6 (ses kasmada ve genel kullanımda iyi bi kombo olacağını düşünüyorum)
Melody Wings Venus
Razer Blackshark v2 / v3 Pro
HyperX Cloud Alpha S
HyperX Cloud Alpha 2
Önerilere açığım bütçem maksimum 20k çok abartırsam 25k 2. el alım satımlarada açığım.