❌İndirim Bitti! Erazer Beast 16 Ultra 9 290hx 32gb Ram 2tb SSD Rtx5090 300hz Miniled 50.000 TL

2 kere aldım ikisinde de iptal ettim göndermezler dimi zaten kalpten gitmeyeyim bende 😀
198797.webp

Konuya özet

1000242893.webp

Alırım bi h.o :kekw:

eve gelmezse haber et konuya girelim

satın alan arkadaşlar eğer kargo gelirse muhakkak kutu açılışını videoya çekin belirtilen donanım özelliklerinde gelmeyeceği için en azından elinizde bir ispat bulunsun.

Denenir mi acaba ya? Kartta limit var iptal olsa limit geri gelir zaten ama oldu ki kargoladı diyelim, teslim sonrası içinden hıyar çıksa nolacak yani Amazon dan geri iade alınabilir mi?

Abi neden erazer laptopta noel süsü var? sadece burada o foto görünüyor ürüne tıklayınca veya siparişi değiştir deyince laptop fotosu görünüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denenir mi acaba ya? Kartta limit var iptal olsa limit geri gelir zaten ama oldu ki kargoladı diyelim, teslim sonrası içinden hıyar çıksa nolacak yani Amazon dan geri iade alınabilir mi?
Sorun çıkmaz da çıktı diyelim forumca hareket ederiz. Bir şey olmaz.

Ekler

• Screenshot_20260830_064129_Amazon Shopping.webp
    Screenshot_20260830_064129_Amazon Shopping.webp
    65.1 KB · Hit: 109
Abi neden erazer laptopta noel süsü var? sadece burada o foto görünüyor ürüne tıklayınca veya siparişi değiştir deyince laptop fotosu görünüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun çıkmaz da çıktı diyelim forumca hareket ederiz. Bir şey olmaz.
Ödeme adımında mersis no 1111111111 gibi yazıyor mersis noyu bile random girmişler Amazon nasıl izin veriyor anlamıyorum
Muhtemelen iptal gelir hiç sipariş geçmiyorum o zaman ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,189
Üyeler
202,217
Son üye
nwxo43
Geri