Ekran Kartı Güç Kaynağı Giriş Kablosu Yandı

yetkilileri etikeyeblir misiniz, bunun hakkında video çeksinler. geçmiş olsun hocam

İstediğin kadar no-name olmasın. Minning PSU'su.
Mining PSU` su olması sanki bir eksiymiş gibi ifade ediyorsun doğru bir yaklaşım değil.
Greatwall`ın kendisi PSU üreticisi Corsair gibi markalara üretim yapıyor.
Arkadaşta ki modeli hangisi bilmiyorum ama siz genelde ucuz mining psu`lar bildiğiniz için hepsini kötü sanıyorsunuz sanırım. Tr de pek görmeseniz de bu işi zamanında yapmış biri olarak bir çok markanın sağlam mining psu`su olduğunu bilin.

3090 İçin tercih edilmemesi gereken bir psu

1650w Kulağa hoş gelebilir ama tehlikeli bir psu
10-15 tane gtx 1650 super çalıştırmayacaksan bu psu yu neden aldın ki
Çok çok önceden aldım hocam fiyatı uygundu sadece mining psu olduğu hakkında bilgim yoktu ileride sistem upgrade edersem en azından psu ile dert çekmem diye düşünmüştüm sanırım en ufak hatada affetmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mining PSU` su olması sanki bir eksiymiş gibi ifade ediyorsun doğru bir yaklaşım değil.
Greatwall`ın kendisi PSU üreticisi Corsair gibi markalara üretim yapıyor.
Arkadaşta ki modeli hangisi bilmiyorum ama siz genelde ucuz mining psu`lar bildiğiniz için hepsini kötü sanıyorsunuz sanırım. Tr de pek görmeseniz de bu işi zamanında yapmış biri olarak bir çok markanın sağlam mining psu`su olduğunu bilin.
Hocam sanırım Türkiye pazarında nadiren bulunan bir cihaz bu psu yanlış biliyor olabilirim sizden öğrenmek isterim

Çok çok önceden aldım hocam fiyatı uygundu sadece mining psu olduğu hakkında bilgim yoktu ileride sistem upgrade edersem en azından psu ile dert çekmem diye düşünmüştüm sanırım en ufak hatada affetmez
5090 Sisteme 1200w Psu bile iyi 1000w la çalışabiliyo Bro

1650w Fazla ömürlü olmuş

İşlemcileri ekran kartlarının serisi artınca Watt da artmıyo 90 serilerinde artıyor sadece oda 90w 100w artar 1650w fazla coşmuşsun

Girişim standart olduğunu biliyoruz güzel kardeşim benim elindeki psu nun modelini yazmadığın için 2x 6+2 mi 1x6+2 mi nereden bilelim değil mi?
Hocam yanlış değilse GW-EPS1650DA modeli olması lazım

5090 Sisteme 1200w Psu bile iyi 1000w la çalışabiliyo Bro

1650w Fazla ömürlü olmuş

İşlemcileri ekran kartlarının serisi artınca Watt da artmıyo 90 serilerinde artıyor sadece oda 90w 100w artar 1650w fazla coşmuşsun
Dediğim gibi hocam zamanında fiyat anlamında makul görüp birkaç yere baktın sonra aldım

Hocam yanlış değilse GW-EPS1650DA modeli olması lazım

Dediğim gibi hocam zamanında fiyat anlamında makul görüp birkaç yere baktın sonra aldım
Anladım Sana iyi bir deneyim olmuş
Bundan sonra araştırıp alırsın

Ztn 3-4 kez git gel dediğinden durumun psu dan olduğu az çok anlaşılıyor

Bu psu şuanki psu nun 10 katı mesela Güvenilirlik performans olarak hem ucuz hem a tier 5090 a geçince bile kullanabilirsin bu psu la

Anladım Sana iyi bir deneyim olmuş
Bundan sonra araştırıp alırsın

Ztn 3-4 kez git gel dediğinden durumun psu dan olduğu az çok anlaşılıyor

Bu psu şuanki psu nun 10 katı mesela Güvenilirlik performans olarak hem ucuz hem a tier 5090 a geçince bile kullanabilirsin bu psu la
Tavsiyeniz için teşekkürler hocam ileriki günler ne gösterir bilemem ama aklımda bulunsun bu cihaz olurda değiştirirsem bunuda denemek isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,294
Üyeler
202,563
Son üye
ishootmail
Geri