❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Yanlış anlaşılma olmuş. Bende 1 adet Easysmx x20 2 adet de F710 var. Evet F710'lar dinazor ama on yıldır taş gibi sağlamlar. Sorduğum sorular ise basitçe:
1) Konudaki Asura modeli elimde bulunan x20 modelinden iyi midir?
2) Futbol oyunları için xbox tarzını sevemedim, PS veya F710 tasarımına benzer ama ergonomik, kaliteli ürün önerisi var mı?
Asura'nın tek artısı kutu içeriği olur geri kalan konuda hemen hemen denk kontrolcüler değiştirmeye gerek yok. Simetrik düzen için Leadjoy Saber Plus alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Diavelin hocam gamepadler konusunda çok yetkinsin de reklam falan almıyondur inşallah 😅
keşke reklam alsam maalesef öyle bir durum yok ilgi alanım sadece çok seviyorum o kadar 😅

2100 olmuş alınır mı
2100 bandı içerisine gene baktığımzıda kutu içeriği ve donanım olarak bu seviyede pek ürün yok çok ihtiyacınız varsa alınabilir ürünün standart fiyatı 2500 TL

Yav 1900 den alsam mı diye düşünürken 2100 den hiç almam yarın 2500 olur.
bende 3-4 aydır Razer Basilisk V3 Pro 35K alıcam çıkıp çıkıp iniyor bir türlü istediğim fiyata gelmedi zamanında almadım 6700'den 6500'e düşer diye onun sorununu çekiyorum hala :peeposad2:

Asura'nın tek artısı kutu içeriği olur geri kalan konuda hemen hemen denk kontrolcüler değiştirmeye gerek yok. Simetrik düzen için Leadjoy Saber Plus alabilirsiniz.

keşke reklam alsam maalesef öyle bir durum yok ilgi alanım sadece çok seviyorum o kadar 😅

2100 bandı içerisine gene baktığımzıda kutu içeriği ve donanım olarak bu seviyede pek ürün yok çok ihtiyacınız varsa alınabilir ürünün standart fiyatı 2500 TL

bende 3-4 aydır Razer Basilisk V3 Pro 35K alıcam çıkıp çıkıp iniyor bir türlü istediğim fiyata gelmedi zamanında almadım 6700'den 6500'e düşer diye onun sorununu çekiyorum hala :peeposad2:
Ya bu gamepad daha çıkar mı sence. Trendyol kupon yağmuru falan oluyor. 2 gün önce 2000/300₺ kupon vermişti. Onu falan bekliyim diyorum.

İncehesap kadar çakalı yok baktı satıyor hemen arttırıyorlar
Çakallıktan ziyade Gamepower distribütörü belirli bir stok ürünü lansman fiyatı için düşükten vermiştir İnce Hesaba stok bitincede fiyat artmıştır mecburen tüm stoğu bu kadar fiyat düşürecek kadar satamazlar tanıtım için ayrılan bir indirim kampanyası sonuçta

Ya bu gamepad daha çıkar mı sence. Trendyol kupon yağmuru falan oluyor. 2 gün önce 2000/300₺ kupon vermişti. Onu falan bekliyim diyorum.
valla 2500 üstüne çıkacağını kolay kolay sanmam belki kasımdan sonra zam yer ama şöyle söyleyeyim Wraith aynı ürünü aylarca 2500-3000 TL fiyatıyla sattı 2000 bile görmedi diyeyim o yüzden bu fiyatlar gene iyi fiyatlar bir çok insan Asura'yı ilk geldiğini söylediğimde o zaman 2300-2500 TL'den satılıyordu kuponlarla ve kampanyalarla 2100-1900 TL gibi civarlarla aldılar ki bu fiyatlar iyi fiyatlar eski örneğine bakacak olursak gamepower force 900 TL'ye çıktı alan aldı sonra 1100 olunca almak istemedi bir çoğu sonra fiyatı bir sabitlediler 1500-1600 TL'ye o zamandan beride düşmüyor hatta yer yer fiyatı çıkıyor o yüzden 2500 altı her fiyat benim gözümde ne kadar az bir indirim olsa da indirim sonuçta o yüzden alınabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ulan iyi ki gamepad almaya karar verdim aldiktan sonra gelen urunlere bak arkadaş.

İncehesap kadar çakalı yok baktı satıyor hemen arttırıyorlar
1-2 haftaya satılmayınca indirirler yd fiyatı toplu alımla 500tlye düşen hatta bunlar daha ucuza bile getirmiş olabilirler 2kya satmaya çalışıyorlar

Maliyeti 50 liraymış kanka öyle duydum
1788081889507.webp
1788081911850.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Gene abaküs hesabına başlanmış

Hacı abaküs hesabı dediğin işi yapıyorum ben, e ticaretle uğraşıyorum ve operasyonel giderler düşündüğünden daha fazla
Paşa ben 15 dolara getirilsin satılsın kafasında değilim o maliyetlerini aklı olan herkesin farkında olması lazım alıp kullansak sadece olmuyor mu yok şu kadar para kazanıyor yok bu kadar geçiriyorlar getirin 15 dolara alalım o zaman derim sanada demedim ama boğa gibi olduğun için herşeyi kırmızı görmeye başladın artık ciddiyim bir süre okuduğunu anlamadam cevap verme be hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,560
Üyeler
202,321
Son üye
xmailoksuz
Geri