🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Yok Secuzi'lerin hepsi plastik premium segment harici metal alışımlı parça çok parça görmezsin ki premium segmentte bile nadir bir şey metal dış parçalar iç parçaları metal olabiliyor ama dışarıda örnek mesela bir d-padi metal bulmak çok zor bildiklerim Xbox Elite Series 2 ve Beitong Zeus 2 Elite başka bilmiyorum o yüzden sana önerim böyle bir kriterinin olmaması :D
Güzel önerin var mı peki başka?
Bütçe 2-3-4-5.

Güzel önerin var mı peki başka?
Bütçe 2-3-4-5.
2 bandı için Gamepower Asura
3 bandı için Mojhon Storm veya Leadjoy Xeno Plus
4 bandı için ZD Gaming O+ Excellence
5 bandı için GameSir G7 Pro, Flydigi Vader 5 Pro veya ZD Super Legend

Kwkwk fontan dolayı Asura nın üstündeki yazı Aşure yaziyomus gbi duro

anasını satayım dün biraz uyuyayım dedim kaçtı 1900den almayı düşünrken 2100 oldu :D şaka gibi ama gerçek

6 ayda bir sarja tak hocam bataryaları ölür ne yapıyon o kadar kolu😀
Eşimin çanta takıntısı gibi (30 küsür tane çantası var) bende de gamepad hastalığı başladı. Ucuz ve f/p cihaz gördümmü dayanamıyorum. :) Ondan önce pxn p5 8k almıştım. N11'de hala var satışı yakın fiyat ve bu fiyata 8k poll rate olan başka bir cihaz yok. Alternatif arayanlara tavsiye ederim tam bir f/p ürünü.

Bu arada başlıktaki (benim de aldığım) bu cihaz android ya da switch desteklemiyor mu? Benzerleri hep destekliyor oysa.

Eşimin çanta takıntısı gibi (30 küsür tane çantası var) bende de gamepad hastalığı başladı. Ucuz ve f/p cihaz gördümmü dayanamıyorum. :) Ondan önce pxn p5 8k almıştım. N11'de hala var satışı yakın fiyat ve bu fiyata 8k poll rate olan başka bir cihaz yok. Alternatif arayanlara tavsiye ederim tam bir f/p ürünü.

Bu arada başlıktaki (benim de aldığım) bu cihaz android ya da switch desteklemiyor mu? Benzerleri hep destekliyor oysa.
Destekliyor

vitrus almayı düşünüyorum arkadaşlar bütçem max ona yetiyor sizce gerçekten alınabilir bir gamepadmi yoksa abartılmış felan olabilirmi çok fazla yerden reklam alınmış galiba sizce ne yapmalıyım bu bütçede

2099 olmuş rakam indirim bitti yapılabilir

İndirimin ctesi olması kötü oldu uzun süre kargo beklemek sıkıyor

vitrus almayı düşünüyorum arkadaşlar bütçem max ona yetiyor sizce gerçekten alınabilir bir gamepadmi yoksa abartılmış felan olabilirmi çok fazla yerden reklam alınmış galiba sizce ne yapmalıyım bu bütçede
1000 TL'ye şuan böyle bir kontrolcü satılmıyor ucuz bir kontrolcü arıyorsanız alınabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2099 olmuş rakam indirim bitti yapılabilir
Vitrus indirimi devam ediyor

1 kilo baklava olmuş 1000,1500,2000 TL kalitesine göre
Kola bakınca uygun geliyor walla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223