Ergoflex Ef-354 Bilgisayar Monitör Işık Çubuğu 1399 TL

Çinliden kastımı anlıyorsunuz anonim bir fabrikada üretilip fason fason 10 farklı markaya basılan ürünle patentli ürünü anlayabiliyoruz:) Yeelightın sitesinden sertifikalara ulaşabilirsin. Ben zaten araştırmamı sunmuş ve önerimi yapmışım bir de senin için zamanında baktığım belgeyi tekrar mı bulmaya uğraşacağım :) Siz bilirsiniz ne yapıyorsanız yapın banane
kütle gibi mesajlar yazıp bir link koymak zor geliyor ha? Hadi abicim hadi işine bak.

Benim kargo geldi , kurdum, kumandasındaki ortadaki yuvarlağı çevirince bir aksiyon olmuyor, ışık gücünü azaltıp arttırmak için değilmi bu yuvarlak?

Kargo geldi 27 inç monitörde bile çok büyük duruyor. Aletin kendisi büyüklüğünden dolayı göz yoruyor nedense

Benim kargo geldi , kurdum, kumandasındaki ortadaki yuvarlağı çevirince bir aksiyon olmuyor, ışık gücünü azaltıp arttırmak için değilmi bu yuvarlak?
Çok yavaş çevirmen lazım teker teker çevirmen lazım. Tam anlatamadım ama tek tek çevirmen anlarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok boş bir şeymiş gibi geldi bana
Yok hocam güzel. Deneyin en kötüniade edersiniz bence.

Çok yavaş çevirmen lazım teker teker çevirmen lazım. Tam anlatamadım ama tek tek çevirmen anlarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam güzel. Deneyin en kötüniade edersiniz bence.
İade edecektim ama kullanım kılavuzunu açarken yanlışlıkla yırttım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,828
Üyeler
202,406
Son üye
xantikax
Geri