2.El RTX 5080 Alınır mı

fg kurtarmaz mı birde son fragmanda düz ps5de çektiler ps5 2060a bedel 5080nin 4k +frame ile oynatacağını düşünüyorum rahatça
Oynatır hocam rahat, 5080'i ne sanıyor millet bilmiyorum ama canavar gibi kart. DLSS kullanılmayacak native oynayacak olsa zaten hiçbir kart bir süre sonra kaldırmaz. 5090 dahi kaldırmaz zaten bir süre sonra 4K'da. DLSS'in olma sebebinden biri de bu zaten VRAM'ı de düşürüyor artı olarak da FG var RT kullanacak olsa mesela. Velhasılıkelam her türlü rahatça oynarsınız hocam 5080 ile. En kötü ki bu 2 sene sonra değil yani ne zaman eskirse artık o zaman DLSS modunu değiştirir mesela performansa yada artık hangisi rahat oynatıyorsa ona alırsınız ki onda dahi native 4K'dan daha iyi olduğu görünüyor oyunlarda.

ps5im var oyunun çıkmasına çok var kara cumada belki fiyatlar çok düşerse bir şeyler alınabilir ram krizi gpu fiyatlarının artması falan 200klara çıkmadan dizmek lazım 6000 serisi çıksada ilk 4,5 ay karaborsa fiyatından satılacak indirim dönemlerinden dizmeyi düşünüyorum

Oynatır hocam rahat, 5080'i ne sanıyor millet bilmiyorum ama canavar gibi kart. DLSS kullanılmayacak native oynayacak olsa zaten hiçbir kart bir süre sonra kaldırmaz. 5090 dahi kaldırmaz zaten bir süre sonra 4K'da. DLSS'in olma sebebinden biri de bu zaten VRAM'ı de düşürüyor artı olarak da FG var RT kullanacak olsa mesela. Velhasılıkelam her türlü rahatça oynarsınız hocam 5080 ile. En kötü ki bu 2 sene sonra değil yani ne zaman eskirse artık o zaman DLSS modunu değiştirir mesela performansa yada artık hangisi rahat oynatıyorsa ona alırsınız ki onda dahi native 4K'dan daha iyi olduğu görünüyor oyunlarda.

haklısınız hocam birde gtayı tüm dünya oynayacak konsollarda 30-60fps çıkarabilirlerse pclerdede iyi bir optimizasyon geleceğini düşünüyorum 5080 orta yüksek ayarlarda oynatamazsa genel kitlede oynamaz 3000,4000 serisi kullanan çok kişi var

haklısınız hocam birde gtayı tüm dünya oynayacak konsollarda 30-60fps çıkarabilirlerse pclerdede iyi bir optimizasyon geleceğini düşünüyorum 5080 orta yüksek ayarlarda oynatamazsa genel kitlede oynamaz 3000,4000 serisi kullanan çok kişi var
Hocam herkesin 5080’i yok ama tabii 5080’i olmayan adamda kalkıp 4K oynayacağım demez zaten ona göre bir orta yol, optimizasyon yaparlar yani. Kafaya takılacak bir durum değil artı olarak bu RAM krizinde ben sanmıyorum ki 16 GB VRAM’ı doldurabilecek oyun yapsınlar. Ek maliyet, ek fiyatlar demek o yüzden pek ihtimal vermiyorum ama en uç ihtimali ele alalım oldu ki yaptılar DLSS var işte dediğim gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunlar DLSS’siz native. Onu anlatmaya çalışıyorum ya zaten. DLSS’in olayı o bir yandan da. VRAM’ı düşürdüğünü söyledim. Native 4K’dan daha iyi bir görüntü kalitesi sunuyor DLSS. Üzerine birde VRAM düşüyor, böyle bir teknolojiyi niye kullanmayıp native 4K oynayım ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri