Max Bütçe?Asus Rog Strix Xg27acmes 27 255Hz
Lenovo Legion 27QD-10
Bu iki monitör arasında kaldım. MacBook ve PS5 bağlı olacak. Masaüstü bilgisayarım yok. Uzun ömürlülük açısından HDMI 2.1 ve IPS olması benim için tercih. KTC veya TCL markalarına yanaşmak istemiyorum. Bunlar hakkında fikirleriniz nedir? Hangisi alınır? Kronik sorunları var mıdır? Alternatif ne olurdu
15 binMax Bütçe?
Bütçeyi biraz daha zorlayıp bunu almanız sizin için daha iyi olacaktır15 bin
bu monitörlerin hiçbiri vrr desteklemiyormuş ps5te 18 gbps altyapısındaymışlar etiket oyununa 2.1 yazmışlar hiç biri alınmazmışBütçeyi biraz daha zorlayıp bunu almanız sizin için daha iyi olacaktır
Benim attığımı alabilirsiniz bu bütçedeki en iyi mönitörbu monitörlerin hiçbiri vrr desteklemiyormuş ps5te 18 gbps altyapısındaymışlar etiket oyununa 2.1 yazmışlar hiç biri alınmazmış
ben özellikle vrr olmasını istiyorum şu anki monitörümde yok diye bu modeldede yokmuş markalar insan dolandırmaya yemin etmişler gibiBenim attığımı alabilirsiniz bu bütçedeki en iyi mönitör
Vrr olmayınca ne oluyor daben özellikle vrr olmasını istiyorum şu anki monitörümde yok diye bu modeldede yokmuş markalar insan dolandırmaya yemin etmişler gibi
ps5te ciddi anlamda yırtılmalar oluyor joysticki çevirince aşırı rahatsız edici olede geri dönmekte çok istemiyorum ama gerçek 2.1 portları onlarda var gibi veya 4k monitöre çıkmak gerekiyor oradada fiyat sorunu çıkıyor 4k ips ile 2k oled aynı paralar hemen hemen ips için maks 15 bin veririm üstü gerçekten israfVrr olmayınca ne oluyor da
Asus Rog Strix Xg27acmes 27 255Hz
Lenovo Legion 27QD-10
Bu iki monitör arasında kaldım. MacBook ve PS5 bağlı olacak. Masaüstü bilgisayarım yok. Uzun ömürlülük açısından HDMI 2.1 ve IPS olması benim için tercih. KTC veya TCL markalarına yanaşmak istemiyorum. Bunlar hakkında fikirleriniz nedir? Hangisi alınır? Kronik sorunları var mıdır? Alternatif ne olurdu