Ek paket falan alamamHattın ne ?
Vodafone ise tobiye gir orada yüksek ihtimalle bir seçenek verir şunu yap 2GB kazan falan diye.
Türk Telekom ise “fatura dönemi boyunca geçerli” olan bir ek internet paketi al ucuzlarından, içindeki interneti tamamen bitirmeden kullan 1/30 ücreti yansır faturaya. Paket yenilenmesin veya taahhütlü olmasın ama ona dikkat et.
Oda yokkikazandirio, daha daha cipsin içindeki kodu veya kolanın kapağındaki kodu okutunca internet veriyor
O zaman sıkıntı abicim salla kazandan haftalık internet falan gelsin diye dua etçen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
BOYKOT?
boykotdedektifi.com
Yav hocam hoşuma gitti fotoğrafını çektim benim Porsche'em falan yokPorsche Boykot Mu? Porsche İsrail Malı mı? - Boykot Dedektifi
Boykot Dedektifi - Porsche İsrail malı mı İsraili destekliyor mu17 Ekim 2023te 100den fazla Alman şirketi, İsrailli işgalcilerle topraklarını savunan Filistin v...boykotdedektifi.com
Yav hocam hoşuma gitti fotoğrafını çektim benim Porsche'em falan yok
Ben onu kullanıyorum genelde, örneğin 180TL ye paket varsa günde 6TL yansıyor veya işime gelirse 750TL ye sınırsız paket alıyorum son gün 25TL yansıyor 1 gün olursa. Tabi 1 gün internetsiz beklemek de bir seçenek.Ek paket falan alamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oda yokki
O çubuklar dan internet çıkıyor mu evde olması onlardangeçen magnumdan porsche çıkmış gibi sevindim 2 günlük 20 GB çıkmıştı
yok silsüpürden çıktıO çubuklar dan internet çıkıyor mu evde olması onlardan
Heeyok silsüpürden çıktı
Bana bugün ve yarın lazım ondan sonra napayımgiftbank var ama uğraşman lazım her gün, bir ara baya hediye verdi 100 lira kod almıştım a101