akbank varsa 9 taksit 32k olmaz mıArkadaşlar bütçem çok yüksek değil 2k oled bir monitör arıyorum hem fps hem hikayeli oyunlar oynayacağım o yüzden birazda yüksek hzli olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
bu 3 nüde deneyim ledim LG olanını aldım tavsiye ederimArkadaşlar bütçem çok yüksek değil 2k oled bir monitör arıyorum hem fps hem hikayeli oyunlar oynayacağım o yüzden birazda yüksek hzli olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
hocam ne kadar fikir verir bilmiyorum ama asus rog modelin ıps panel halini kullanıyorum bende 1 yıl oldu alalı panel farkı var biliyorum ama rog kalitesi bu ürünede yansımıştır diye düşünüyorumbu 3 nüde deneyim ledim LG olanını aldım tavsiye ederim
Asus ROG Strix XG27AQWMG 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 280 Hz OLED- Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG612SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz LG UltraGear 27GX704A 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 240 hz
Msi mag 273qp x24 kendim de kullanıyorum 271 modelini.Arkadaşlar bütçem çok yüksek değil 2k oled bir monitör arıyorum hem fps hem hikayeli oyunlar oynayacağım o yüzden birazda yüksek hzli olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
Ben 3-4 gün kullandım fazla değil arakdaşlarımda var deneyimledim samsung olanın yazılım arayüzü cerceve oranını begenmiyorum performansı iyi Asus un ise gecikme diyerleri kadar hızlı degil di bana göre o yüzden lg aldım eski monitörümde lg idi o yüzdenhocam ne kadar fikir verir bilmiyorum ama asus rog modelin ıps panel halini kullanıyorum bende 1 yıl oldu alalı panel farkı var biliyorum ama rog kalitesi bu ürünede yansımıştır diye düşünüyorum
Bunu alBu arada max 30k üstüne imkanı yok 25k civarı çok okeydir.
paraf mı oluyor halkMaalesef hocam sadece halk-ziraat