Da Forumun Diğer Forumlardan Geride Kalması Sorunsalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
SDN teknoloji haber sitesi, DH çok eskiden büyüktü. Forum sitelerinin miadını doldurduğu bir çağda DA'nın etkileşimi oldukça iyi bana göre. Ayrıca 1.5 milyona yakın abonesi olan bir YouTube kanalı da var.

SDN teknoloji haber sitesi, DH çok eskiden büyüktü. Forum sitelerinin miadını doldurduğu bir çağda DA'nın etkileşimi oldukça iyi bana göre. Ayrıca 1.5 milyona yakın abonesi olan bir YouTube kanalı da var.

SDN forumdan bahsetmiş arkadaş. 2005 yılında açılan bir forum sitesinden bahsediyoruz. :D

@Teknogram kardeşim senin dediklerine gelecek olursak;

1- Bende boş kalan bir yer yok. Belki çözünürlük ayarındandır, belki başka bir şey ama bende boş yer yok.
2- İfade menüsünü genişletmekten ziyade sadece dislike gelebilir. Diğer forumlardaki gibi gereksiz gereksiz ifadelere gerek yok bence. Sadece beğenmediğinizi ifade etmek için dislike olabilir.

Diğerlerine bir şey diyemem, yönetimin kararı.

SDN forumdan bahsetmiş arkadaş. 2005 yılında açılan bir forum sitesinden bahsediyoruz. :D

@Teknogram kardeşim senin dediklerine gelecek olursak;

1- Bende boş kalan bir yer yok. Belki çözünürlük ayarındandır, belki başka bir şey ama bende boş yer yok.
2- İfade menüsünü genişletmekten ziyade sadece dislike gelebilir. Diğer forumlardaki gibi gereksiz gereksiz ifadelere gerek yok bence. Sadece beğenmediğinizi ifade etmek için dislike olabilir.

Diğerlerine bir şey diyemem, yönetimin kararı.
Şimdi SDN forumda aktif 1 üyeyi Temuda satılan 50.000 lümen el feneriyle de arasan bulamazsın.

Moderatör kardeşlerim bu ayaklanmayı başlatmak isteyen üyeye bir okkalı banı yapıştırın.
Diğer siteler DonanımArşivi`nin yanından bile geçemez.
Zaten yiyeceğim, bu malum.
Ayrıca milletin iyiliğini istemek kaç zamandan beri ayaklanma oldu?

bu forumun basitliği güzel, daha kompleks hale getirmek anca kullanıcıyı yorar, forumun en temel işlevi bilgi paylaşımı, sırf bunun için daha çok detaya gerek yok

DH maalesef eskide kaldı. Artık çok cansız. Diğerlerini ilk defa duyuyorum desem yeri. Bana kalırsa şu an canlılık DA’da daha yüksek.

Katılmıyorum hocam, bu forum baya popüler ve aradığım çoğu sorunun cevabını burada bulduğum için üye oldum.

Bence bu forumu diğerlerinden ayıran en önemli şeylerden birisi de reklamların konumlandırılması. diğer forumlara girince direk sağdan soldan aşağıdan yukarıdan reklamlar işgal ediyor ekranı. konu başlıklarının bile önüne geçen var başlığı okutmuyor.

Katılmıyorum hocam, bu forum baya popüler ve aradığım çoğu sorunun cevabını burada bulduğum için üye oldum.
Benim bilmem kaç günlük konularıma hiç cevap yok. Ama bulunuyor evet.

Şimdi arkadaşlar, bu konuyu açarken amacım diğer forumların reklamını yapmak değil bu üzücü gerçeği hatırlatmaktır.

Bu forum Türkiye'nin sayılı ve en çok bilinen forumlar biri. Top 5 forum (SDN, TP, Mavi forum, DH ve burası) arasında benim için.

Laptop arşivi ve ikinci el bölümü avantajlarıyla öne çıkan ve XenForo kullanan forum kısmı avantajlarıyken birçok handikapı da yok değil.

Birkaç sorun ve öneriyi şöyle göstereyim:

Alıntıyı görüntüle
1- Özellikle bu bölüm kenarları boş kalmakta, buralar doldurulabilir.
2- XenForo'daki bu placeholder'ı çoğu site uygun bir şekilde değerlendirebilmekte fakat burada sadece bir reklam var
3- Bu 4 reklam postu diğer konularla birlikte alınmaktansa pinlenmiş olarak belirtilebilir ve bu sayede ayrım sağlanabilir.
Alıntıyı görüntüle
4- İfade menüsü genişletilebilir, diğer sitelerden 15+ tane varken bu 6 tanesi ile hiçbir şey yapılamıyor.
5- Uyarı sorunları için bilet sistemi getirilebilir, bu sistem çoğu yerde var.
6- Sosyal medya platformları kategorilere ayrılabilir, Spor-Sağlık birbirinden ayrılabilir, Telefonlar kısmı detaylı olarak değil iOS ve Android ile markalar olarak ayrılabilir. bazı kategorilere düzenleme lazım.
7- Özellikle bilgi içerikli konuların açılabileceği blog tarzı bir yer gelebilir.
8- Çoğu site özenle 30 Ağustos logosu hazırlarken burada hazır vektör kullanılması.
9- Elimde görsel yok ancak aktif moderatör kısmında sadece ad ve profil dışında rank olarak da belirtilebilir.
10- Bu tip öneri konuları için kategoriler gelebilir.

Peki siz de düşünüyorsunuz? Okuduğunuz için teşekkürler.
Benim bu forum mu kulanmamın sebebi arayüzü çok basit ve diğer forumlar gibi reklam bombası değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim bu forum mu kulanmamın sebebi arayüzü çok basit ve diğer forumlar gibi reklam bombası değil
Diğerlerinin tek vasfı eski den açılması eski olması oraya alışan adam kolay kolay forum değişiremez

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,119
Üyeler
202,511
Son üye
stuffdxd
Geri