Öneri 150 Bin TL Öğrenci İçin Araba

Parçasıni her yerden bulursun ve ucuza da bulursun. Mekaniği basit bir araba sen bile tamir edebilirsin. Tek sorunu Doğu bloğu arabası olduğu için bizim coğrafyamizda hararet yapıyor. Onu da Tofaş radyatör fanı ile ucuza cozuyorlar. Bu aracı hafife almayın
yazdıklarınız moralimi düzeltti favoriti düşünebilirim peki bir şey daha soracağım pejo 106 bulsam o fiyat bantlarında temizini kovalasam

Parçasıni her yerden bulursun ve ucuza da bulursun. Mekaniği basit bir araba sen bile tamir edebilirsin. Tek sorunu Doğu bloğu arabası olduğu için bizim coğrafyamizda hararet yapıyor. Onu da Tofaş radyatör fanı ile ucuza cozuyorlar. Bu aracı hafife almayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabi bu uçuk bir örnek ama bütçeyi toparlayana kadar senin işini gorur

Emin ol bu bütçeye motor Sürmen daha güvenli olacak evet belki kapali değilsin ama 20 yılda gelişen güvenlik teknolojileri bu araçlarda olmuyor. Dediğim motor pcx falan
Tabii her şekilde motor daha riskli bütçen az ise toplu taşıma kullan ama işini gorsun diye arabaya bulaşma derim alması dert satması dert yürütmesi dert sen tüm paranı arabaya verdin hadi bi sıkıntı çıkarttı onu nasıl ödeyeceksin mesela
Hocam 200-220k gibi bir paraya dört teker güvencesi varken 150k'ya 2 teker riski alınmaz, adam haklı TRde motor sürücülerine insan muamelesi yapmıyor diğer sürücüler ve riskli iş motor.

Arkadaşlar 150k Max bütçem var ayağımı yerden kessin misali arabam olsun yeter yani demek istediğim en masrafsız sorun çıkartmayacak arabaları önerir misiniz
Kankam 150 ye alacağın araba anandan emdiğin sütü burnundan getirir bulaşma ya motor al ya biriktirmeye devam et paran pul olur sonra aldığın arabayla

Hocam 200-220k gibi bir paraya dört teker güvencesi varken 150k'ya 2 teker riski alınmaz, adam haklı TRde motor sürücülerine insan muamelesi yapmıyor diğer sürücüler ve riskli iş motor.
bende size hak veriyorum insan niyetine koymuyorlar kaç tane kurye arkadaşım telef oldu trafikte anlık sinirli ne yapacakları belli olmuyor adam 4 teker bir anda zoruna gider basar üstünden geçer

A2 ehliyet ve motor al .150ye alacağın araba seni bir alırken bir de satarken mutlu eder .

Kankam 150 ye alacağın araba anandan emdiğin sütü burnundan getirir bulaşma ya motor al ya biriktirmeye devam et paran pul olur sonra aldığın arabayla
motor en son alacağım taşıt olur

106 nın 0 100 ü 8 saniye fren yok durmuyor hepsi 3er 5er kez kaza yapmıs hiç saglamı denk gelmedi lakabı ucan tabut 206 1.6 motor olur

A2 ehliyet ve motor al .150ye alacağın araba seni bir alırken bir de satarken mutlu eder .
motor düşünmüyorum şuanlık ya 150 ye alabildiğimin en iyisini alırım yada az biriktirir başka bişey bakarım benim anlamadığım insanlar 100 120 ye tofaş alıp yağ koyup yoluna bakıyor ben araba alaağım zaman böyle oluyor :D

motor en son alacağım taşıt olur
Altın al o zaman üstüne eklemeye çalış. Nakitte tutma değer kaybeder. Ben olsam 60 65 bine 125lik bi scooter alırdım ruhsatta 50 olanından. Sigorta vergi muayene yok. Kalanıyla da altın alır üstüne eklerdim bi yandan

Altın al o zaman üstüne eklemeye çalış. Nakitte tutma değer kaybeder. Ben olsam 60 65 bine 125lik bi scooter alırdım ruhsatta 50 olanından. Sigorta vergi muayene yok. Kalanıyla da altın alır üstüne eklerdim bi yandan
sizde mantıklı konuşuyorunuz ama altın d yükseldiğinde keşke herşeyin fiyatı eskisi gibi kalsa :)

motor düşünmüyorum şuanlık ya 150 ye alabildiğimin en iyisini alırım yada az biriktirir başka bişey bakarım benim anlamadığım insanlar 100 120 ye tofaş alıp yağ koyup yoluna bakıyor ben araba alaağım zaman böyle oluyor :D
Knk istersen git al ne diyebiliriz bakalım yağ koyup devam edebiliyor musun ben sanayinin içindeyim. Çok güzel hayalleriniz var. Sıfır motor yaptığımız Tofaş bile sıkıntı çıkarıyor. Onu geçtim Dağı solu dökülüyor. 30 yıllık arabalara sorunsuz binmeyi beklememelisin

sizde mantıklı konuşuyorunuz ama altın d yükseldiğinde keşke herşeyin fiyatı eskisi gibi kalsa :)
Yine yükselecek 9 ları görecek ytd

Knk istersen git al ne diyebiliriz bakalım yağ koyup devam edebiliyor musun ben sanayinin içindeyim. Çok güzel hayalleriniz var. Sıfır motor yaptığımız Tofaş bile sıkıntı çıkarıyor. Onu geçtim Dağı solu dökülüyor. 30 yıllık arabalara sorunsuz binmeyi beklememelisin

Yine yükselecek 9 ları görecek ytd
tamamdır hocam eyvallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,611
Üyeler
202,334
Son üye
aymetthe