RTX 5090 Asus Rog Astral 266.999 Bin TL Amazon 9 Taksit

Stok 2 vardı hemen emdiler tebrik ederim 🙌 hayırlı olsun
ilk açıldığında bakmıştım 4tü bu kartları bu kadar hızlı alabilecek para kimde var bee
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçen ay 188 gibi bi fiyata stok açmışlardı pek indirim gibi gelmedi

Kredi kartı limitleri bu kadar yükseltilebiliyor mu ? Ben 90 dan 100e çıkartamıyorum.
e devletten tüm kartlarını borçlarını ve limitlerini gördüğün bir şey vardı. Oradan ben bildirilen limitlere bakıp bankayı arayarak güncellettim . Bakın burada önemli bir durum e devletteki o şeyin adını verip güncelletmeniz lazım . Yoksa limit düşürülmesine rağmen hala orada yüksek gözüküyor buna bağlı olarakta diğer kartlardaki limitlerinizi arttıramıyorsunuz. Oraya ayar çektikten sonra maaş müşterisi olduğum bankanın kartının limitini 700bin TL olarak güncelleyebildim.

Kredi kartı limitleri bu kadar yükseltilebiliyor mu ? Ben 90 dan 100e çıkartamıyorum.
Hocam sürekli aynı kartı kullan ve limitin düşük, bütçen yüksekse o kartla dene. Direkt bankadan arttırma talebi gelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu an 1 adet stokta var. Sanırım birinin kredisi ürün sepetteyken onaylanmadı 😅

1788162299699.webp

e devletten tüm kartlarını borçlarını ve limitlerini gördüğün bir şey vardı. Oradan ben bildirilen limitlere bakıp bankayı arayarak güncellettim . Bakın burada önemli bir durum e devletteki o şeyin adını verip güncelletmeniz lazım . Yoksa limit düşürülmesine rağmen hala orada yüksek gözüküyor buna bağlı olarakta diğer kartlardaki limitlerinizi arttıramıyorsunuz. Oraya ayar çektikten sonra maaş müşterisi olduğum bankanın kartının limitini 700bin TL olarak güncelleyebildim.
Şimdilik yevmiyeci adamız ondan galiba, bakalım 6 gün sonra kurtulabilirim bu süreçten kpss ile. Verdiğin bilgiler çok değerli teşekkür ederim.

Şimdilik yevmiyeci adamız ondan galiba, bakalım 6 gün sonra kurtulabilirim bu süreçten kpss ile. Verdiğin bilgiler çok değerli teşekkür ederim.
Kredi puanına göre değişiyor, benim de 1 kartta 300 var diğerini 100 üstüne çıkartamadım

Bu fiyata ekran kartımı alınır arkadaş, iş amaçlı kullanacak olan varsa amenna ona lafım yok ama oyun oynuyorum film izliyorum diyen birisi için 5060ti bile fersah fersah yetiyor şuan

2025 Kasım'da 150K'ya almıştım aynı ekran kartını. 100K zam yer mi bir kart bu nasıl bir kriz ve enflasyondur. o.O2
Yurt dışında bile 5 bin euro üzeri olmadı mı ? Ben mi yanlış hatırlıyorum eski zamanlara göre bence gayet makul alıyoruz bir çok şeyi 6-9 ay taksitle hemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,560
Üyeler
202,321
Son üye
xmailoksuz
Geri