30 Bin TL Bütçeye Mantıklı Telefon Önerisi

bbugi

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
30000
Bütçem 30k bütçenin hepsini telefona gömmek zorunda değilim. Mantıklı fiyatlara açığım mümkünse 20-30k aralığında ve bütçe bunun 1K üstüne bile çıkmaz. Ön kamera önemsiz, arka kamerası çöp olmayan ortalama bir telefona ihtiyacım var. Çok fazla App indiririm arka plan biraz dolu olacak ona göre bir cihaz genelde oyun oynamam oynarsam hafif şeyler oynarım maksimum 1 hafta oynar salarım 2-3 sene götürecek bir şey lazım aklımda yurt dışı POCO X8 Pro alıp elimdeki Android'in IMEI'sini server kayıtla takaslamak vardı (toplam 20.000 TL'ye denk geliyor) nothing hariç tüm önerilere fikirlere açığım.

İmkanın varsa bütçe çıkartıp S25 FE alabilirsin

Son düzenleme:
tükendiği için 26dan 30a fırladığından insanın eli gitmiyor 26ya yakalasam direkt çekecektim

çıkmaz hocam
Bu fiyattan da almazsanız 2-3 haftaya daha da artacak. bence düşmesini beklemeyin.

eylül başı poco f9 serisi tanıtılacak ve muhtemelen bütün pocolara da zam gelecektir.

22.000 TL'ye server kayıtlı X8 Pro çektim öneriler için sağ olun Honor'u kasa sebebiyle tercih etmiyorum zaten bu fiyat aralığında güzel pek de bir seçenek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,350
Üyeler
202,263
Son üye
veyselskll
Geri