Hafif ürün arıyorsanız ilk olarak o ürünün kırılma potansiyeli olduğunun farkında olun. İsterseniz Logitech alın, tasarımdan dolayı hafifletmeye çalıştıklarından darbe, bükülme vb. durumlara karşı çok da dayanıklı olmuyorlar. Havit ürünlerinde çok da dandik plastik kullanmıyor. Mesela bu bütçelerde BlackShark V2 X var, o ürün tamamen ₺1000 ürün kalitesinde ve ₺2500 satıyorlar utanmadan. Bulaşmayın sakın ve kablosuz da değil.
Havit'in şu ürünü var. Trendyol'daki incelemeye baktım, arkadaş BT performansı hakkında konuşmuş. Alıcısı olan kulaklığı neden PC'de bluetooth kullanırlar hiç anlam veremiyorum. Neyse ben düz H3 modeline göre ses, mikrofon tarafında sorun yaşatacağını sanmıyorum. Havit'in H2015 PRO ile başladığı yeni kablosuz modelleri iyi ürünler.
Gamenote Fuxi-H3 Plus 5 Modlu Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
www.trendyol.com
Ama ses kasma tarafında 40mm sürücü ne kadar etkilidir bilmiyorum. Hiç böyle bir ürün kullanmadım.
Bunun dışında uygun fiyatlı, kumaş ve konforlu pedi olan H2015 PRO var. Pilinden dolayı H3 Plus'a göre ağır, ama bence H2002P kadar kafanıza baskı yapmayacaktır. Pedleri daha büyük (H2002P kullandım) ve kulağı daha iyi sarıyor. Kumaş olması zaten terleme esnasındaki rahatsızlığı azaltıyor. Bassları da %80 üstünde bayağı hissediliyor.
H2015 PRO, ATK N9 PRO birebir aynı özelliklere sahip. Hatta ATK uygulaması da kulaklığı ATK N9 PRO olarak algılayıp, EQ ayarlarını da kullanmanızı sağlıyor. Ses tarafında bayağı önde yani.
Normalde ürün indirim konusuydu, tekrar inceleme konusu açmak yerine buraya yazdıklarım insanlara ulaşsın diye başlığı değiştirdim.
Mini inceleme:
Ses kasmada CS2 ve Valorant'da yeterli. BF6 tarafında da kasılsa da, ben IEM ve ses kartı ikilisine göre biraz yetersiz buldum. Uygulaması kötü bence, daha fazla EQ ayarı ve net fark ettiren ayarlar sunabilirlerdi. Bence hiç uygulama yüklemeyin.
Elimde aynı markanın kablosuz H2002BG'si var. Ona göre konforu daha rahat, kulak pedleri daha büyük. Sadece sağ tarafında bir tasarım hatası var. Bu hatadan dolayı kulağa tam oturmuyor. Ama böyle...