🔥İndirim Fellas Performance Çikolata Aromalı Whey Protein 175g 188,5tl

bisküvili olanın tadı çok lezzetli çikolatalıyı denemedim rezalet olacağını sanmıyorum

haftada 1 paket çok da bir etki etmez gibi ya. iştahını etkileyip etkilemediğini hissedersin aslında. sen git bi tane bime bi paket tuzlu fıstık al gün içinde fazla da abartmadan yapıştır geç. yaş kaç bu arada ? bazı insanlarda bir kilo eşiği oluyor o eşiği bir kere geçince kilo alımı da çok rahat oluyor. ayrıca kalori hesabı yaparak ihtiyacın olanın fazlasını almayı hedeflersen en azından ne kadar yapman gerekeni bilirsin
23 yaşındayım ve siz de 23-24 demiştiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanına da bira açsın kamyoncu gibi gezsin
Çok değil ama yılda 1-2 kez de olsa fıstık ve cips ile içiyoruz 😂

23 yaşındayım ve siz de 23-24 demiştiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok değil ama yılda 1-2 kez de olsa fıstık ve cips ile içiyoruz 😂
meyve ve kuruyemiş ye bol bol, özellikle muz ve fıstık tavsiye ederim. maddi olarak zorlamayacaksa eğer kaju da öneririm. tatlı ihtiyacında da hurma yiyebilirsin. aslında kısaca özet yemekten başka çaren yok. burada dikkat etmen gereken şey sadece sağlıklı veya sağlıksız kilo almak. he bir de normal öğün porsiyonlarını olabildiğince arttırmaya çalış ve hatta ekmeği bir tık az yiyip yemeği daha çok yiyebilirsin. bizim toplumumuzda kilo almak istiyorsan ekmek ye gibi bir algı var ama tam tersi bence ekmek yemezsen iştahın daha fazla olur ve daha fazla yemek yersin. ekmek seni fazla tok tutar. onun yerine bol pilav veya makarna daha mantıklı bence

meyve ve kuruyemiş ye bol bol, özellikle muz ve fıstık tavsiye ederim. maddi olarak zorlamayacaksa eğer kaju da öneririm. tatlı ihtiyacında da hurma yiyebilirsin. aslında kısaca özet yemekten başka çaren yok. burada dikkat etmen gereken şey sadece sağlıklı veya sağlıksız kilo almak. he bir de normal öğün porsiyonlarını olabildiğince arttırmaya çalış ve hatta ekmeği bir tık az yiyip yemeği daha çok yiyebilirsin. bizim toplumumuzda kilo almak istiyorsan ekmek ye gibi bir algı var ama tam tersi bence ekmek yemezsen iştahın daha fazla olur ve daha fazla yemek yersin. ekmek seni fazla tok tutar. onun yerine bol pilav veya makarna daha mantıklı bence
Hiç sorma hocam ya yurda gizlice ocak soktuk yani sadece yulaf yemiyorum ki her gün insanı sıkar zaten o yüzden sık sık arkadaşlarla makarna ya da tavuklu pilav vs. de yapıyoruz. Anladığım kadarıyla bu whey protein işine falan girmeme gerek yok galiba çünkü ben bu kadar şey yerken hâla kilo alamıyorsam doyurucu olmayan ama kalorisi yüksek şeyler bulmam lazım diyordumda.

Hiç sorma hocam ya yurda gizlice ocak soktuk yani sadece yulaf yemiyorum ki her gün insanı sıkar zaten o yüzden sık sık arkadaşlarla makarna ya da tavuklu pilav vs. de yapıyoruz. Anladığım kadarıyla bu whey protein işine falan girmeme gerek yok galiba çünkü ben bu kadar şey yerken hâla kilo alamıyorsam doyurucu olmayan ama kalorisi yüksek şeyler bulmam lazım diyordumda.
whey protein kilo tek başına kilo aldırmaz ki, asıl kilo aldıran takviye gainer'dır. whey protein yüksek protein içeriği sayesinde kas hacminin artmasına katkı sağlar, gainer ise yüksek karbonhidrat sayesinde kilo alımına katkı sağlar. whey proteini shake yaparak kullanırsan kalori miktarını arttırabilirsin. muz, hurma, fıstık ezmesi, yulaf vs şeylerle birlikte karışım yapıp tüketirsen güzel katkı sağlar. tabi bu sırada ağırlık antrenmanları da yaparsan whey protein çok daha etkili olur ve kas hacminin artmasında çok yardımcı olur.

doyurucu olmayıp kalorisi yüksek olan şeyler için önerilerim: yer fıstığı, yer fıstığı ezmesi, hurma, tahin-pekmez, bebe bisküvisi, muz. kendine şartlarına göre internette çeşitli alternatif öneriler de bulabilirsin.

Tadı iyi bunun alacak olan varsa ama baya şekerli gibi Milkshake gibi

Ürün geldi bugün laktozsuz süt ve su ile denedim.Tadı bence daha önce kullandığım big joy bisküviliye göre 3 kat daha güzel.Malesef bitmiş daha çok almak isterdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,080
Üyeler
203,319
Son üye
yusufpersiev
Geri