🔥İndirim Gigabyte B850m Force 6800tl / Wf6e 7400tl

Sıfırdan sistem toplayacağım ufak ufak 10 senedir kullanıyorum mevcut sistemimi. Ağır oyuncu biri değilim. Wot, dota, lol ve fm gibi oyunları 2k’da oynayabileceğim ve işim gereği ikinci monitörde açık 20 sekme falan oluyor. Hafif işler olmak üzere biraz render ve photoshop işlerim oluyor. Bunu al geç mi dersiniz yoksa daha iyisi benzer fiyatlara düşer bekle mi dersiniz?
hocam bu iyi bir ürün dolu bir anakart fiyatı ortalama bence ne dev inidirm ne de fahiş fiyat ben değerlendirdim

Type c dahil 6 usb var yeter bence normal kullanıcı için artı kasa usb bağlantılarıda olacak
bende gamepad, fare, klavye dongle var, klavye kablosu hep takılı, fare kablosu şarj etmek için takılı bekliyo. kulaklığın kablosu önde çirkin duruyo diye arkaya takıyom ona yer kalmadı. bluetooth adaptöre de yer kalmadı o da çikrin duruyo diye arkaya takıyom. başka bi cihaz varsa yer kalmadı valla. gamepad sarj eden standı var onu unuttum

5000 TL olsaydı rakipsiz olurdu ancak bu fiyat uygun değil ama burda 10 15 civarında kartları alamayanlara o ayarda ancak daha makul fiyat sunmak nerden baksan çılgın hareket olurdu bu fiyatı buna vereceğimize üstüne koyar atx kart alınır yani kısaca kart gel gel diyemiyor.

7200 e aldım geçen hafta neyse çok bi zararımız yok gibi :D

bende gamepad, fare, klavye dongle var, klavye kablosu hep takılı, fare kablosu şarj etmek için takılı bekliyo. kulaklığın kablosu önde çirkin duruyo diye arkaya takıyom ona yer kalmadı. bluetooth adaptöre de yer kalmadı o da çikrin duruyo diye arkaya takıyom. başka bi cihaz varsa yer kalmadı valla. gamepad sarj eden standı var onu unuttum
Zaten normal bir kullanıcı yeter diye bahsettim sizin ihtiyaç biraz daha fazlaymış ama ona da type takılan usb çoklayıcı alınabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
5000 TL olsaydı rakipsiz olurdu ancak bu fiyat uygun değil ama burda 10 15 civarında kartları alamayanlara o ayarda ancak daha makul fiyat sunmak nerden baksan çılgın hareket olurdu bu fiyatı buna vereceğimize üstüne koyar atx kart alınır yani kısaca kart gel gel diyemiyor.
5000 tl ye olan b850 lere baktınız mı hocam nasıl özellikleri var acaba bence bu ürün bu fiyata wifi ve bt ile işim yok diyenler alabilir 6800e çünkü en mantıklı rakibi asus b850mk ortalama 6k ya gidiyor onda 3 m2 ssd yok ve 11faz gigabyte 12 faz ve birkaç tane videosunu izledim millet ram o c için mükemmel sonuçlar verdiğini söylemiş bana üste 600 atıp wifi bt versiyonunu almak mantıklı geldi bide benim kasa asus a21 plus olduğu için matx anakart almak zorundaydım wifi modelini tercih ettim o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri