Başlığa nokta koyda 700.000 sandım araba önerisi zannettimBütçe 70000tl ekipmanım var sadece kasa alacağım işlemci olarak amd ekran kartı nvidia olarak önerirseniz sevinirim
Başlığa nokta koyda 700.000 sandım araba önerisi zannettim5070 sistem toplarsın.
16 yetiyor şuan render işi yapmayan kişiler için. Ram fiyatları 1 yıla düşerse o zaman yükseltir zaten tepede fiyatlar.Sıfır düşünüyorsan buna bakabilirsin ram ve ssd olarak az ama bilgin olsun
Bende öyle düşünüyorum düimese bile yanına 1 16 daha alır takarım16 yetiyor şuan render işi yapmayan kişiler için. Ram fiyatları 1 yıla düşerse o zaman yükseltir zaten tepede fiyatlar.
Fiyat iyi fakat taksitle alacağım onu yazmamışım ona göre önerebileceğin bir şey var mı?Sıfır düşünüyorsan buna bakabilirsin ram ve ssd olarak az ama bilgin olsun
Hocam parçaları tek tek taksitli alabilirsin monte etmek sıkıntı olmayacaksaBende öyle düşünüyorum düimese bile yanına 1 16 daha alır takarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat iyi fakat taksitle alacağım onu yazmamışım ona göre önerebileceğin bir şey var mı?
BU hafta onu bekliyim olmazsa tek tek alayım teşekkür ederimHocam parçaları tek tek taksitli alabilirsin monte etmek sıkıntı olmayacaksa
Direkt kasanın hepsini taksitli almak için de İncehesap gaming gecesini takip edebilirsin bazen güzel sistemler düşüyor axess’e 6 paraf’a 3 taksit yapıyorlar