Hazırlık Sınıfı İçin Galaxy Dex + Taşınabilir Monitör Mantıklı mı?

Genesyss

80+
Reaksiyon skoru
71
Selam dostlar bu sene İngilizce hazırlık sınıfına başlayacağım Daha sonra ise 4 yıllık siyaset bilim ve kamu yönetimi derslerim olacak şimdi ben şunu soruyorum yani Duyduğuma göre doğru veya yanlış olabilir dersler genelde pdf'ler üzerinden işlenmekte veya not tutma slayt hazırlama vb. bunlar üzerine kurulu şimdi Benim bir tabletim yok veya bir laptopum yok masaüstü sistemi var ama onu takdir edersiniz ki Taşıyamam şimdi benim kafamda telefon Galaxy s24 fe bu telefon artı Samsung Dex artı taşınabilir Bir monitör ve Bluetooth klavye mouse yapma şeyi var Bana toplam maliyeti çok düşüğe 4-5 bin lira gibi bir şey geliyor Bunu yapmak mantıklı mı

Selam dostlar bu sene İngilizce hazırlık sınıfına başlayacağım Daha sonra ise 4 yıllık siyaset bilim ve kamu yönetimi derslerim olacak şimdi ben şunu soruyorum yani Duyduğuma göre doğru veya yanlış olabilir dersler genelde pdf'ler üzerinden işlenmekte veya not tutma slayt hazırlama vb. bunlar üzerine kurulu şimdi Benim bir tabletim yok veya bir laptopum yok masaüstü sistemi var ama onu takdir edersiniz ki Taşıyamam şimdi benim kafamda telefon Galaxy s24 fe bu telefon artı Samsung Dex artı taşınabilir Bir monitör ve Bluetooth klavye mouse yapma şeyi var Bana toplam maliyeti çok düşüğe 4-5 bin lira gibi bir şey geliyor Bunu yapmak mantıklı mı
Uygun fiyatlı bir laptop almak her türlü daha mantıklı bence.

Laptop gibi olmaz da tablet gibi kullanacaksan az çok kurtarır ama yine de tablet kadar pratik degil

Son düzenleme:
Zerre pratik olmaz. Kulağa mantıklı gelir sonra keşke tablet alsaydım dersin.

s24 fe uzun süre dex kullanırken pili yamulur, olmaz o iş
office uygulamaları üzerinde kendiniz bir şeyler yazacaksanız tabletle zor oluyor, laptop daha mantıklı

ipad almak mantıklı bence fiyatını kesinlikle hak eden apple ürünü denebilir ipad 8.gen bile hala destek alıyor ve taş gibide çalışıyor ayrıca sıfır fiyatları pahalı olabilir ama yurtdışından getirip hemen telefonculara satanlar oluyor telefonculara bi sor çevrende 11.nesil kalemsiz 16-17ye bulunuyor 15-20günlük 18e çıkarsan kapalı cihaz kovalayabilirsin belki yada 2.el 11.nesil kalemli 20-21e alabilrsin

Pek mantıklı olmaz. Yerinizde olsam 2. El thinkpad alırdım 14" hafif taşımaya çok uygun. T480 gibi laptopların efsane kasa corollası bir modeli 10k dan ucuza bulabilirsiniz. Ya da direk tablet alın. Kalemli olarak Lenovo Idea Tab(kalemi dandirik parmağı taklid eden tarzdan değil düzgün bir kalem, isteğe bağlı da pogo pinli klavyeli kılıflı versiyonu da olabilir), kalem lazım değilse tab a11+ alabilirsiniz. Idea tab mtk6300, a11+ mtk7300 ile geliyor ve aralarında işlemci gücü olarak iyi fark var ancak kalem dediğim gibi kalem lazımsa idea tab tercih edilebilir çünkü a11+ ın kalem desteği yok.

kafamda tab s10 fe+ almak var tablet olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,911
Üyeler
202,428
Son üye
TARIK30
Geri