Fahiş Fiyatlar......

Türkiye ve “fahiş fiyatlar” etle tırnak gibidir. Ayrılamazlar (malesef)

yurtdisinda bile 9 bine bulamazsin ayrica cogu yerde artik satilmayan bi urun 20 25 yere baktim stokta olan yerler sadece bunlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13 bin 500 lira olan 206 sterlinge satilan yerdede stok yokmus yani 9 binlik monitor 18k olmamis sen 18klik monitoru 9kya almissin

Bu samsunglara ne oldu asıl hisse alacağımıza şunlardan stoklasaydik
Bu abartı da en kotu yüzde 30 zam yediler son 1 ayda
1000007434.webp

Bizim ülkeyi adam edecek tokatçı bir lider lazım sesini çıkarana tokat atacak gerçekten vatanını seven bir lider anca öyle düzelir bu devran
RTE vatansever olmasa bunları yapmazdı
1000018817.webp

Ancak bizi böylesine dini ve maddi manada kurtuluşa erdiren biri kurtarabilirdi ve o kişi
Recep Tayyip Erdoğan'dı

Tabi gençken daha iyiydi ülkeyi kurtarmıştı şimdi yaşlandı bu kadar sesi çıkamaz hale geldi üzülüyorum adama
Sonraki ak parti başkanı da inşallah böylesine iyi biri olur

eylülde tableti çıkıyor adamların normal değil mi :ROFLMAO:
önceki seri ucuz olsa yeni seriyi nasıl satacak adamlar
keşke hepsi ucuz olsa tadından yenmez
Tamam yeni tablet çıkıyor da bazı modeller yüzde 60 bazılarının ise yüzde 30 zam yemesi normal de değil be usta

Alıntıyı görüntüle

Ancak bizi böylesine dini ve maddi manada kurtuluşa erdiren biri kurtarabilirdi ve o kişi
Recep Tayyip Erdoğan'dı

Tabi gençken daha iyiydi ülkeyi kurtarmıştı şimdi yaşlandı bu kadar sesi çıkamaz hale geldi üzülüyorum adama
kpss yaklasiyor

• Hahaha
Reaksiyonlar: Niga
Tamam yeni tablet çıkıyor da bazı modeller yüzde 60 bazılarının ise yüzde 30 zam yemesi normal de değil be usta
s11 fena sattı stoğu bitince çıkması normal
keşke ucuzken sıcak fırsat açsaydım bol bol, tablet aradığını gördüğüm kişilere önerdim sadece

Alıntıyı görüntüle

Recep Tayyip Erdoğan'dı

ÇOK BÜYÜK ÇOK DBHGTBRHÇKTBÇILHSDÇILUT.

Ekler

• images (8).webp
    images (8).webp
    22.6 KB · Hit: 3
s11 fena sattı stoğu bitince çıkması normal
keşke ucuzken sıcak fırsat açsaydım
Sadece s11 değil ki yukarıdaki s10 mesela ayrıca s10 fe+ ve s11 ultra serisi de yüzde 50 civarı zam yedi kesinlikle normal değil normallestirme de stok hala var teknoloji mağazaları internettekinden de pahalıya cikardi
Bu cmf 1 deki gibi stok kalmama durumu değil dümdüz söğüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,848
Üyeler
202,410
Son üye
BilginTR
Geri