Sokakta Yavru Kuş Buldum Yardım

deço2d

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar bugün eve dönerken garajda böyle bir kuş buldum sanırım yavru bir tane kedi de bu kuş ile uğraşıyordu paramparça edicekti ben de apartmadnaki çocuklardan kediyi ben gelene kadar uzak tutmalarını istedim evimin yanında hemen petshop verdi adamdan bir kafes ödünç vermesini istedim kuşu yakaladım içine biraz kuş yemi bir pet şişenin içini de kesip su doldurdum bundan sonra ne yapmam gerekiyor kime ulaşmam lazım belediye mi yoksa veteriner mi kendim öğrenciyim ve veterinere götürsem masrafları ne kadar tutar bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm.

Ekler

• güvercin.webp
    güvercin.webp
    565.2 KB · Hit: 60
arkadaşlar bugün eve dönerken garajda böyle bir kuş buldum sanırım yavru bir tane kedi de bu kuş ile uğraşıyordu paramparça edicekti ben de apartmadnaki çocuklardan kediyi ben gelene kadar uzak tutmalarını istedim evimin yanında hemen petshop verdi adamdan bir kafes ödünç vermesini istedim kuşu yakaladım içine biraz kuş yemi bir pet şişenin içini de kesip su doldurdum bundan sonra ne yapmam gerekiyor kime ulaşmam lazım belediye mi yoksa veteriner mi kendim öğrenciyim ve veterinere götürsem masrafları ne kadar tutar bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm.
Onu veterinere falan verirsen heba olur. Yuvasından düşüyor bazen onlar. Onun haricinde iyi sevaba girmişsin. Veterinerin iyi biriyse ücretsiz yardımcı olur. Kendinin olmadığını vs. izah et sokak hayvanı kategorisinde yardımcı olur. Onun dışında aşısı varsa o lazımdır, haricinde kuş yemi ile su veriyorsun bir tek.
"Hayvanlar benim sessiz kullarımdır; onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır"

Ben de kedi buldum da arka ayakları hareket etmiyordu yanına gidince de kacip tissliyordu sanki az da salyasi vardı dedim kuduzsa falan yine tırmalanip 1 ay asiyla uğraşmayak, uzak durdum napmak lazım buna

Son düzenleme:
Ben de kedi buldum da arka ayakları hareket etmiyordu yanına gidince de kacip tissliyordu sanki az da salyasi vardı dedim kuduzsa falan yine tırmalanip 1 ay asiyla uğraşmayak, uzak durdum napmak lazım buna
Veteriner eldiveni gibi bir şeyle kaba koyarsanız o şekilde yardımcı olabilirsiniz hem tırmalayamaz ama içine bir kat daha bir şey giymekte fayda var zamanında çok klinik videoları izledim eldiveni deşen de olmuştu

Et fiyatlarının yükseldiği zamanda şiş kebap iyi gider. Kebap yapıp Mercimek Pilav üzerinde yiyilir.

Anne doğa sana lutuflarını iletmiş. Kedinin yemesini isteseydi kedinin önüne düşerdi.

Geri