60 Bin TL Bandında Gaming Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Arkadaşlar iyi günler, bu sene üniversiteye başlayacak kardeşim için bir Gaming laptop bakıyoruz. Yurtta kalacağı için genel anlamda boş vakitlerini geçirebileceği performanslı, bu fiyata en iyi verim alınabilecek bilgisayarı arıyorum. Bütçemiz 60 bin bandında maksimum 65bin olabilir. Aşağıya bıraktığım görseldeki laptop ilgimizi çekti açıkçası. Bu laptopu önerir misiniz ya da farklı önerileriniz varsa almak isterim.

Şimdiden öneri yapan herkese teşekkür ederim.

1788199126582.webp

Arkadaşlar iyi günler, bu sene üniversiteye başlayacak kardeşim için bir Gaming laptop bakıyoruz. Yurtta kalacağı için genel anlamda boş vakitlerini geçirebileceği performanslı, bu fiyata en iyi verim alınabilecek bilgisayarı arıyorum. Bütçemiz 60 bin bandında maksimum 65bin olabilir. Aşağıya bıraktığım görseldeki laptop ilgimizi çekti açıkçası. Bu laptopu önerir misiniz ya da farklı önerileriniz varsa almak isterim.

Şimdiden öneri yapan herkese teşekkür ederim.

Alıntıyı görüntüle
Üniversite için kullanacaklara ben hep Macbook öneriyorum şarj vs çok iyi gidiyor tam üniversitelilere göre

M1 ve M2 serisi işlemcilere sahip Macbooklarla oyun oynayabilir, keyifli vakitler geçirebilir

Kısacası Macbook tavsiye ederim

Üniversite için kullanacaklara ben hep Macbook öneriyorum şarj vs çok iyi gidiyor tam üniversitelilere göre

M1 ve M2 serisi işlemcilere sahip Macbooklarla oyun oynayabilir, keyifli vakitler geçirebilir

Kısacası Macbook tavsiye ederim
Hocam okula götürmelik değil yurtta oyun vs. oynamalık bakıyoruz açıkçası.

Alınmaz. 80W ekran kartı ve 150W adaptör üstüne ekranı %62.5 sRGB.
Alıntıyı görüntüle
Off bu ekran neden böyle yav HP neden böyle yapıyor anlamıyom

Adaptör işi çok sıkıntı değil (aftermarket alınabilir veya ikinci el) de ekran baya kötüymüş

Hep ekran kısmını atlıyorum (unutuyorum) çok takmayın

Off bu ekran neden böyle yav HP neden böyle yapıyor anlamıyom

Adaptör işi çok sıkıntı değil (aftermarket alınabilir veya ikinci el) de ekran baya kötüymüş

Hep ekran kısmını atlıyorum (unutuyorum) çok takmayın
Hocam valla laptoplarda ilk kontrol ettiğim kısım ekran :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,792
Üyeler
203,251
Son üye
ZiyaBaşkaN
Geri