125 Cc Otomatik Scooter Önerisi

cnez

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar yeni motor alıcam suanlık belirli butcem yok ama 130 gibi bisey varsa dusunuyorum cok anlamıyorum veya 2. elde nelere dikkat etmeliyim alırken
suanlık motor pcx düşünüyorum veya tvs 125 jupiter yada honda sh 125 eğer aklınızda veya önericeğiniz bir şey varsa yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler dilerim.

O bütçeye eli yüzü düzgün sh125 i nasıl bulacaksın

Merhabalar yeni motor alıcam suanlık belirli butcem yok ama 130 gibi bisey varsa dusunuyorum cok anlamıyorum veya 2. elde nelere dikkat etmeliyim alırken
suanlık motor pcx düşünüyorum veya tvs 125 jupiter yada honda sh 125 eğer aklınızda veya önericeğiniz bir şey varsa yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler dilerim.
PCX iyidir, SYS ve Kymco da bakılabilir alternatif olarak ama Honda daha üst seviye tabi.

Jüpiter 125 ve sh 125 arasında büyük bir fiyat farkı var hocam bana kalırsa jüpiter 125 almanız kendisi ilk motorum olur. 9 ay tecrübe edindim jüpiter ile artılarını ben sayayım size. Benzin deposu önde bu büyük bir rahatlık petrolde aşağı inmeden hemen açıp doldurup gidebiliyorsun. USB ile telefonunu şarj edebiliyorsun hiç kullanmadım ama illa bir gün lazım olur. Start-stop var bu cidden güzel fakat yakıt tasarrufunu dert etmediğim için kullanmadım. Bagajı aşırı geniş full face kask sığmıyor fakat çok geniş bagaj. 9 ay boyunca hiçbir sorun çıkartmadı bana klasik bakımlar harici hiç tamirciye gitmedim. Başka artısı olarak yakıt tüketimi efsane 1.8 - 2L yakıt tüketimi var.

eğer daha güzel bi önerininiz varsa dinliyorum
Normalde tvs jupıter onerırdım fıyatından oturu de fıyatı cok şişmiş, pcx bulabilirsen sıkıntısız ilk tercihin pcx olsun. Jupiter'i uyguna bulmadıgın surece almamalısın. Diğer bir seçenek arkadaşın dediği gibi sys ve kymco taraflarına bakman. Ha eger o paraya düzgün bir sh125 bulursan al ama pek sanmıyorum. Son seçeneğin de dio olsun, ne kadar sağlam ve güzel olsa da motoru adamı 30unda iki büklüm yapar oturma pozisyonu.

pcx al geç kardeşim piyasası çok şimdi koy 3 güne satarsın. 9 bin km pcx kullanıyorum 0 sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,868
Üyeler
202,421
Son üye
mtbkts
Geri