🔥İndirim AOC Q27G41ZDF 26.5" 240Hz 0.03ms QHD QD-OLED 21999TL

Daha bu gün samsung sipariş ettim iptal edip buna dönmek mantıklı mı ? 4 taksit yaptı buna taksit yapmıyor ama.

Gayet değerlendirilebilir bir fiyata düşmüş bence. NB F80 ile çok güzel olur.
Ben neden monteleme yerini göremedim :D Vesa desteği dedikleri bu muydu? Aklımda değişik sorular... Şaka bir yana da monitör kolu nereye montelenecek arka tarafı kavisli gibi geldi bana

Ben neden monteleme yerini göremedim :D Vesa desteği dedikleri bu muydu? Aklımda değişik sorular... Şaka bir yana da monitör kolu nereye montelenecek arka tarafı kavisli gibi geldi bana
Kapak çıkıyor arkasındaki o zaman Vesa görünüyor

Şu an 19.999 TL Alınır mı bu monitör burada deneyimleyen arkadaşlar var mı. Bununla Aocun 320 Hz IPS modeli ile arasında kaldım aralarında 5k fark var hangisini almalıyım bilmiyorum

Şu an 19.999 TL Alınır mı bu monitör burada deneyimleyen arkadaşlar var mı. Bununla Aocun 320 Hz IPS modeli ile arasında kaldım aralarında 5k fark var hangisini almalıyım bilmiyorum
2 aydır kullanıyorum rahatsız edici ghosting problemi vardı, g-sync açık olduğundanmış kapatınca düzeldi yoksa servise vs yollayacaktım. onun dışında bayağı iyi monitör harbiden, dizi filmi ips e geçince izleyesim kaçıyor geceleri vs çok farkediyor. Oyunlarda da gayet güzel alınabilir bence. özellik olarak pek bi farkı yok diğerleriyle renkleride güzel gayet ayar yapmadım daha arada kücük bi fark varsa fiyat olarak asus vs tercih edilebilir ama bence.

Geri