Yeni işlemci anakart falan aldım şimdi bunun da borcuna girememGayet değerlendirilebilir bir fiyata düşmüş bence. NB F80 ile çok güzel olur.
Seneye seçim ekonomisi ayağına bankalar para dağıtır o zaman alırsınızYeni işlemci anakart falan aldım şimdi bunun da borcuna giremem![]()
Benim kredi kartı borcunu kapatsınlar yeterSeneye seçim ekonomisi ayağına bankalar para dağıtır o zaman alırsınız![]()
Ben neden monteleme yerini göremedimGayet değerlendirilebilir bir fiyata düşmüş bence. NB F80 ile çok güzel olur.
Kapak çıkıyor arkasındaki o zaman Vesa görünüyorBen neden monteleme yerini göremedimVesa desteği dedikleri bu muydu? Aklımda değişik sorular... Şaka bir yana da monitör kolu nereye montelenecek arka tarafı kavisli gibi geldi bana
2 aydır kullanıyorum rahatsız edici ghosting problemi vardı, g-sync açık olduğundanmış kapatınca düzeldi yoksa servise vs yollayacaktım. onun dışında bayağı iyi monitör harbiden, dizi filmi ips e geçince izleyesim kaçıyor geceleri vs çok farkediyor. Oyunlarda da gayet güzel alınabilir bence. özellik olarak pek bi farkı yok diğerleriyle renkleride güzel gayet ayar yapmadım daha arada kücük bi fark varsa fiyat olarak asus vs tercih edilebilir ama bence.Şu an 19.999 TL Alınır mı bu monitör burada deneyimleyen arkadaşlar var mı. Bununla Aocun 320 Hz IPS modeli ile arasında kaldım aralarında 5k fark var hangisini almalıyım bilmiyorum