Minecraft Her Şeyi Degisen Hesap Alınır mı?

10 sene önce platiden 1 TL'ye hesap almıştım sonra microsoft satın aldı mail hesabına bağlama yapmak için kod verdi beleşe full versiyon aldım 1 TL'ye aldığım hesap gitti ama o kod bedava hesap aldırdı bana

görmemişim kral, kb oldu baya alalı valla hiç de bi sorun yok gayet oynatıyor
Şuan kendi Minecraft hesabınızda Eneba üzerinden satın aldığınız Minecraft koduyla etkinleştirdiğiniz Minecraft'ı sorunsuz oynayabiliyorsunuz dimi

Niye oynayamasın?
Arkadaşım Minecraft almak istiyordu kendisine attım bu ekran görüntüsünü,

Screenshot_1.webp

ama pek güvenemediğini söylüyor kâra geçicem diye elimdeki paradan olmayayım diyor ne diyeyim bilemedim gerçekten bir problem çıkmıyor mu ne diyebilirim arkadaşa? Bu kodu Minecraft.net'den mi aktifleştiriyoruz nasıl oluyor

Arkadaşım Minecraft almak istiyordu kendisine attım bu ekran görüntüsünü,

Alıntıyı görüntüle

ama pek güvenemediğini söylüyor kâra geçicem diye elimdeki paradan olmayayım diyor ne diyeyim bilemedim gerçekten bir problem çıkmıyor mu ne diyebilirim arkadaşa? Bu kodu Minecraft.net'den mi aktifleştiriyoruz nasıl oluyor
Microsoft storedan, valla güvenemiyorsa 1500 versin alsjn ne diyeyim arkadaşıma aldırdım forumda da alan sorunsuz kullanan var dümdüz key yani adamlar 750 lira için milyon dolarlık sitenin itibarını çöp mü etcek 😃

Microsoft storedan, valla güvenemiyorsa 1500 versin alsjn ne diyeyim arkadaşıma aldırdım forumda da alan sorunsuz kullanan var dümdüz key yani adamlar 750 lira için milyon dolarlık sitenin itibarını çöp mü etcek 😃
Microsoft storedan etkinleştirince minecraft.net'e microsoft hesabıyla giriş yapınca orada java edition bedrock edition hesapta ekli gözüküyo yani

Microsoft storedan etkinleştirince minecraft.net'e microsoft hesabıyla giriş yapınca orada java edition bedrock edition hesapta ekli gözüküyo yani
Yav dümdüz minecraft keyi veriyor işte, microsoft hesabına minecraft ekliyor.

Yav dümdüz minecraft keyi veriyor işte, microsoft hesabına minecraft ekliyor.
peki global ilanı almak mı mantıklı turkey ilanı mı? bu microsoft sonradan kafasına göre lisans iptali falan yapmasın global veya turkey alınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,696
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri