Bu Acer 4060 Laptop 2.El Alınır mı

4050’sini alıyorum şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

25’e alıyorum bende hocam buluşmaya geldim adamı bekliyorum
Hayırlı olsun hocam bakarken nelere baktın bir de aldıktan sonraki deneyimlerinle bizi bilgilendirebilir misin

Hayırlı olsun hocam bakarken nelere baktın bir de aldıktan sonraki deneyimlerinle bizi bilgilendirebilir misin
Hocam ssd test-furmark testi-ölü piksel testi yaptım hocam aldım mükemmel temizlikte 24.500’e geldi

Ekler

• image.webp
    image.webp
    873.5 KB · Hit: 21
Valla bataryaya bende bakmadım nasıl bakılır bilmiyorum hocam
Hocam bu bataryayı nasıl kontrol etmeliyim batarya konusuda önemli üniversiteye götüreceğim diye
Windows (Komut İstemi Yöntemi)

Windows'ta herhangi bir üçüncü taraf program yüklemeden bataryanızın fabrikasyon kapasitesi ile mevcut kapasitesini doğrudan raporlayabilirsiniz:

1. Başlat menüsüne cmd yazın, Komut İstemi'ne sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.

2. Açılan siyah pencereye şu komutu yazıp Enter tuşuna basın:

⁠powercfg /batteryreport⁠

3. Komut satırında raporun kaydedildiği dosya yolu gösterilecektir (Genellikle ⁠C:\Windows\System32\battery-report.html⁠ veya ⁠C:\Users\KullaniciAdi\battery-report.html⁠).

4. Bu HTML dosyasını çift tıklayarak tarayıcınızda açın.

Biraz başım ağrıyor kendim uğraşamadım gemini’den kopyaladım ama yöntem bu

Windows'ta herhangi bir üçüncü taraf program yüklemeden bataryanızın fabrikasyon kapasitesi ile mevcut kapasitesini doğrudan raporlayabilirsiniz:

1. Başlat menüsüne cmd yazın, Komut İstemi'ne sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.

3. Komut satırında raporun kaydedildiği dosya yolu gösterilecektir (Genellikle ⁠C:\Windows\System32\battery-report.html⁠ veya ⁠C:\Users\KullaniciAdi\battery-report.html⁠).

Eyvallah bizim hatamız bende geminiye sorabilirdim sağolun

Eyw hocam akşam bakıcam bende

Benim de aklıma geldi de çok detaya girmedim ürün temiz olunca umursamadım açıkcası
hw monitör diye bşr uygulana var indirin açın sonra en alt ksımında battery diyo orda bataryanın anlık şarj durumu bi de kayıp oranını gösteriyor benimki 4. yılına gircem yüzde 75 mesela kayıp 25 gösteriyor

hw monitör diye bşr uygulana var indirin açın sonra en alt ksımında battery diyo orda bataryanın anlık şarj durumu bi de kayıp oranını gösteriyor benimki 4. yılına gircem yüzde 75 mesela kayıp 25 gösteriyor
Eywallah hocam akşam bakıcam bunlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,832
Üyeler
202,407
Son üye
faruk343434
Geri