- Bütçe
- 14
2k 27'' ıps monitör arıyorum çok fazla parada vermek istemiyorum sizce bu nasıl yada varsa başka önerileriniz söyler misiniz
Asus VG27AQ5A kullanıyorum memnunum sadece asus yazısı parlak olduğu için ışık vurunca yansıma yapıyor orayı bantladım 2k ips 27 inçe 10kdan fazla para baymayın
2k 27'' ıps monitör arıyorum çok fazla parada vermek istemiyorum sizce bu nasıl yada varsa başka önerileriniz söyler misiniz
teşekkürler ayağı ayarlanabilir olsun istiyorum yukarı aşağı bunda yok galibaAsus VG27AQ5A kullanıyorum memnunum sadece asus yazısı parlak olduğu için ışık vurunca yansıma yapıyor orayı bantladım 2k ips 27 inçe 10kdan fazla para baymayın
900 liraya alacagin nb f80 pivottan cok daha iyi iş yapacak pivot önemli bi husus değilteşekkürler ayağı ayarlanabilir olsun istiyorum yukarı aşağı bunda yok galiba
Bunu al
onu alacağıma o paraya bunu alırım hocam
G5 berbat bir monitördür kesinlikle alma benim dediğim iyi onu alabilirsinizonu alacağıma o paraya bunu alırım hocam
buna baya bakıyorum buna ne diyorsunuz hocamG5 berbat bir monitördür kesinlikle alma benim dediğim iyi onu alabilirsiniz
Benim attığım daha iyi onu alınbuna baya bakıyorum buna ne diyorsunuz hocam
TCL 27G64 Gaming Monitörü 27" 1ms 180Hz QHD 2K QD-Mini LED Oyuncu Monitörü (HDMI+DP, Fast-HVA Panel, HDR 600, FreeSync) (TCL Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TCL 27G64 Gaming Monitörü 27" 1ms 180Hz QHD 2K QD-Mini LED Oyuncu Monitörü (HDMI+DP, Fast-HVA Panel, HDR 600, FreeSync) (TCL Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
al yegenim hayırlısı olsun bende de var aynısı. hayırlı günler vesselam..