‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.
1.200.000-1.500.000 lük bütçe ile ne alınır ilk aracım olacak, 60.000 km altı otomatik vites, yeni kasa makyajlı yakışıklı bir araç arıyorum. Hatchback veya suv düşünüyorum ama sedanda olur. öneriniz var mı teşekkür ederim.
Bende alacak araç arıyorum bütçem biraz fazla ama bu fiyatlara da baktım her aracın bi sorunu var sorunsuz bi araba görmedim videoları izlemekten kafam allak bullak oldu bu bütçeye tavsiyem corolla 1.8 2023 sonrası 140lık olanlar yahut focus 1.5 eco blue onun dışında marka model km takıntın yoksa bunlarla beraber civic 1.5 vtec de bakabilirsin son olarak kia xceed
Üstad dediğin gibi kafa iyice karıştı golf 8 bazıları 1.5 onlara bakıyorum ordan nissan juke a bakıyorum arada megane touchlara falan iyice çorba oldu kafa napıcaz biz
Üstad dediğin gibi kafa iyice karıştı golf 8 bazıları 1.5 onlara bakıyorum ordan nissan juke a bakıyorum arada megane touchlara falan iyice çorba oldu kafa napıcaz biz
Bende megane touch var konfor donanım diyorsan ben tavsiye etmiyorum her yer plastik tümsek kasis çukur gibi yerlerden geçince gacır gucur plastik sesleri çıkıyor 3 4 kişi binince altı alçak olduğundan yere değiyor performansı bence iyi ama almak için tek sebep bu olmamalı uzun yol da yoruyor beni yakıt tüketimi bence ideal başka bir şeyi yok.
Juke ise hiç bakmadım chr gibi küçük arka taraf daha ufaktır diye düşünüyorum 3 kişilik aile olduğum için bu araçlara ve golfe bakmadım daha çok sedan veya suv bakıyorum.
Nissan qashqai 1.3 dig t 2023 model platinum premium
Kia sportage 1.6 t gdi 2022 prestige
Bu araçlara yöneleceğim bütçen varsa bakabilirsin.
Tiguan kodiaq formentor vs araçlara baktım son olarak bunlardayım en güncel ve donanımlı araçlar olarak bunları araştırıyorum
Üstad şöyle katılmıyorum sana bende de geçici megane joy var 2022 model araç asla yere çökmüyor esnemiyor bile tabi konfor açısından çok büyük bir beklenti olamaz sonuçta reno ama motoru olsun gidişatı olsun fena değil gibi 1.2 1.3 bütçelerinde,
Tabi üstad senin durumlara göre c suv tarzı araçlar çok daha ideal duruyor biz 2 kişilik aileyiz golf kurtarır gibi duruyor tabi ama bütçe konusunda bu arkadaşlar olmayacak fiyatlar yazıyor 1.6 1.7 yazıyorlar içi çıkmış 170.000-200.000 km araçlara 1.5 yazıyorlar utanmadan yani ne yapacaz bilmiyorum reis
Bende megane touch var konfor donanım diyorsan ben tavsiye etmiyorum her yer plastik tümsek kasis çukur gibi yerlerden geçince gacır gucur plastik sesleri çıkıyor 3 4 kişi binince altı alçak olduğundan yere değiyor performansı bence iyi ama almak için tek sebep bu olmamalı uzun yol da yoruyor beni yakıt tüketimi bence ideal başka bir şeyi yok.
Juke ise hiç bakmadım chr gibi küçük arka taraf daha ufaktır diye düşünüyorum 3 kişilik aile olduğum için bu araçlara ve golfe bakmadım daha çok sedan veya suv bakıyorum.
Nissan qashqai 1.3 dig t 2023 model platinum premium
Kia sportage 1.6 t gdi 2022 prestige
Bu araçlara yöneleceğim bütçen varsa bakabilirsin.
Tiguan kodiaq formentor vs araçlara baktım son olarak bunlardayım en güncel ve donanımlı araçlar olarak bunları araştırıyorum