Resmi Olarak Dlss 5 Duyuruldu!

Evet öyle ama şöyle kötü bir yanı olabilir
Dlss 5 var diye oyun yapımcıları berbat ışıklandırma vs yapabilir buda beni ve diğer eski ekran kartı kullananları etkiler
Eski ekran kartı kullanıcıları zaten rtx çıktığından beri güzel ışıklandırma görmüyor.
Rtx koyup geçiyor çoğu geliştirici.

nesnelerin aydınlatmasını ayrı ayrı ayarlayabiliyorsun çok iyi. yüzdeki o garipliği götürmek için karakterlerin yüzünde ışıklandırmayı kısabiliyormussun ve daha iyi gözüküyo gerçekten. tabi bunları oyun geliştiricisi ayarlıyo galiba

Eski ekran kartı kullanıcıları zaten rtx çıktığından beri güzel ışıklandırma görmüyor.
Maalesef ki öyle🙁

İyi de kardesim zaten bunu destekleyen kartlardan birinde değilsen yeni gelecek oyunu ultrada acamayacaksın ki. Ha amd tarafı sıkıntı olabilir

İyi de kardesim zaten bunu destekleyen kartlardan birinde değilsen zaten yeni gelecek oyunu ultrada acamayacaksın ki. Ha amd tarafı sıkıntı olabilir
1660 ti mobil'imle ultra ayarlarda takılıyom ben reisim sadece gölgeyi düşüğe çekiyorum diğer ayarlar ultra'da
Birde fsr 3 açıyom işte 70 FPS falan veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

God of War Ragnarok

1660 ti mobil'imle ultra ayarlarda takılıyom ben reisim sadece gölgeyi düşüğe çekiyorum diğer ayarlar ultra'da
Birde fsr 3 açıyom işte 70 FPS falan veriyor
Kral rtx acmadıkca adam gibi ısıklandırma gormuyorsunki zaten

Dlss ilk çıktığından yok gecikme var yok titreme oluyor dediler.
Şimdi dlss'de oyunlar daha iyi duruyor.
Eski kart kullananlar modla falan yenisini kartta çalıştırmaya çalışıyor.
Multi frame gen çıkınca yok fake bu dediler şimdi taş gibi çalışıyor çoğu oyunda.
Bu teknoloji içinde daha erken. 1-2 yıla yüzde değil bazı nesnelerde iyileştirme yapınca değerini anlayacağız.
Bunu begenmeyenler marjinalim diye gezinenler ya da agır amd fanboylar.
bunun neyini beğenmediniz anlamadım, adamlar gayet güzel çalışıyor. hele futbol oyunlarına (efootball, fifa) gelirse fenasal bir şey çıkar ortaya.
Tamamen AI düşmanlığı başka sebebi yok
Bence de yolun başında ama yapay zeka öğrendikçe daha da gerçekçi olur

Tamamen AI düşmanlığı başka sebebi yok
Bence de yolun başında ama yapay zeka öğrendikçe daha da gerçekçi olur
Reis sunu dusunmuyorsunuz adamlae ai ı oyle ya da boyle oyuna empoze edebildi sonunda. Bunun sonucunda kişiye özel oyunlar vs bekliyor bizi. Düsünsene mod yapımcılığı bitecek. Ai a soyleyeceksin main karakter şu olsun veya istedigim senaryo olsun. Dediklerim suan icin imkansız gibi gözükebilir ama 10 sene içinde belki çok daha kısa sürede bu seviyeye geleceğiz.

Kral rtx acmadıkca adam gibi ısıklandırma gormuyorsunki zaten
İşte eskiden rtx yokken çok güzel ışıklandırması olan oyunlar olurdu.
Rtx kötü demiyorum kesinlikle ama özellikle 3000 serisi ve amd 9000 altı kartlarda fps direkt 2 kat gidiyor.
Rtx kapatınca ise oyun bir anda daha sade hale geliyor. Yani oyun sektörü her sene 1000dolar ver yeni kart al diyor oyuncuya.
Evet belki bu forumda olanlar bir tık teknolojiye erişebilen insanlar ama Dünya eu/usa/uzak doğu asya'dan ibaret değil.
Daha ps5 bile görmemiş oyuncular var afrika veya hindistan gibi ülkelerde.
Sen optimizasyonu azalttıkça bu oyuncuları kaybedecek.
Ha ben 6070 çıksın onu da alacağım benlik sorun yok.
Ama onları da görmezden gelemem.

İşte eskiden rtx yokken çok güzel ışıklandırması olan oyunlar olurdu.
Rtx kötü demiyorum kesinlikle ama özellikle 3000 serisi ve amd 9000 altı kartlarda fps direkt 2 kat gidiyor.
Rtx kapatınca ise oyun bir anda daha sade hale geliyor. Yani oyun sektörü her sene 1000dolar ver yeni kart al diyor oyuncuya.
Evet belki bu forumda olanlar bir tık teknolojiye erişebilen insanlar ama Dünya eu/usa/uzak doğu asya'dan ibaret değil.
Daha ps5 bile görmemiş oyuncular var afrika veya hindistan gibi ülkelerde.
Sen optimizasyonu azalttıkça bu oyuncuları kaybedecek.
Ha ben 6070 çıksın onu da alacağım benlik sorun yok.
Ama onları da görmezden gelemem.
Dedigin adamlar gpusuz pc de 25fps free fire oynayan adamlar hocam. Hani bende hor gormek istemiyorum ama bu şekil ilerlemese sektör hala gta 2 gibi oyunlar oynuyorduk.

ya brom amd falan super güç brom dlss falan boş brom kaç yıllık oyunu gayet temiz yükseltmiş ama sallamamız lazım brom makarayız di mi

Dedigin adamlar gpusuz pc de 25fps free fire oynayan adamlar hocam. Hani bende hor gormek istemiyorum ama bu şekil ilerlemese sektör hala gta 2 gibi oyunlar oynuyorduk.
Bence durumdan ötürü free fire oynuyorlar. Yoksa tercih olduğunu sanmıyorum.

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,119
Üyeler
202,511
Son üye
stuffdxd
Geri