Gta 6 İçin Ps5 Almak

atakaya01

80+
Reaksiyon skoru
216
Merhaba arkadaşlar. İmzadaki sistemi geçen sene toplamıştım. Ne yazıkki bu sistemle GTA6 oynamak için baya bekleyecez. Bu yüzden PS5 almaya karar verdim. Proya o fiyatların verileceğini düşünmüyorum neticesinde 30 fps çıkacak bir oyun için gidip 70-80k vermek biraz savurganlık gibi geliyor. Benim sorum ise şu. Bu oyunu PS5 slim nasıl çalıştırır.

Extended lookdaki gibi çalıştırır

Facia olacağına bir daha erteleme patlatır R*

Merhaba arkadaşlar. İmzadaki sistemi geçen sene toplamıştım. Ne yazıkki bu sistemle GTA6 oynamak için baya bekleyecez. Bu yüzden PS5 almaya karar verdim. Proya o fiyatların verileceğini düşünmüyorum neticesinde 30 fps çıkacak bir oyun için gidip 70-80k vermek biraz savurganlık gibi geliyor. Benim sorum ise şu. Bu oyunu PS5 slim nasıl çalıştırır.
Hocam İmzan gözükmüyor profilin kısıtlı bize

Facia olacağına bir daha erteleme patlatır R*
İnsanlar ps5 almaya akın ediyor. Bu durumda bir erteleme yapıp da bu kadar oyuncuyu kaybetmeye göze alabilir mi acaba ? merak ettiğim konu ise pro ile slim arasında ne kadar fark olacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam İmzan gözükmüyor profilin kısıtlı bize
Şimdi görmen gerekiyor.

Bu durumda bir erteleme yapıp da bu kadar oyuncuyu kaybetmeye göze alabilir mi acaba ?
2 kere ertelediler bir daha yapsa yapar ancak sonuna kadar gelindi bu saatten sonra topluluk isyan eder.
merak ettiğim konu ise pro ile slim arasında ne kadar fark olacak.
Kimse net bir şey diyemiyor, tabii ki pro her zaman en iyi görüntüyü verecektir. Şimdi olmasa bile 1 ay -2 ay vadede bir şeyler yaparlar.

Ben slim alıp pcye gelmesini beklicem sonra elden çıkarıp pcden devam

İnsanlar ps5 almaya akın ediyor. Bu durumda bir erteleme yapıp da bu kadar oyuncuyu kaybetmeye göze alabilir mi acaba ? merak ettiğim konu ise pro ile slim arasında ne kadar fark olacak.

Şimdi görmen gerekiyor.
Şimdi gördüm hocam alamana gerek yok bence ps5

Şimdi gördüm hocam alamana gerek yok bence ps5
Yüksek ihtimalle bütün kullanıcılara ps5 stoğu erittirecekler. Ondan sonra ps6 ile çıkaracaklar pcye gta 6 yı. GTA6 için kurduğum şu sistem ne yazıkkı 1.5 yıl gibi bir sürede anca gta6 ile tanışacak. 2013 te böyle yapmışlardı. Yeni nesil konsol ile PC ye sürdüler. 1.5 yıldan önce geleceğini düşünmüyorum.

2 kere ertelediler bir daha yapsa yapar ancak sonuna kadar gelindi bu saatten sonra topluluk isyan eder.

Kimse net bir şey diyemiyor, tabii ki pro her zaman en iyi görüntüyü verecektir. Şimdi olmasa bile 1 ay -2 ay vadede bir şeyler yaparlar.

Ben slim alıp pcye gelmesini beklicem sonra elden çıkarıp pcden devam
Aynı kafaya sahibim. Amazondan uygun fiyata 9 taksitle aldık. PCye çıktı an konsolu şutlarım uygun fiyata.

Pro almaya gerek yok dediğin gibi 30 fps çıkacak. Düz ps 5 slim de en sonki yayımlanan videodaki gibi çalışır.

Yorgan için pire yakmaya benzer.

Yorgan için pire yakmaya benzer.
PCyi satmıyorum ki

Fiyatlar 34 civarlarına düşse bende alacağım, pusuda beklemedeyim
41.500 tl ye bilkom garantili aldım. Açıkçası peşin fiyatına 9 taksite bölünce 5-6k fiyat farkının çok bir şey farkettiğini zannetmiyorum. Beklersen daha çok yükselecek. Hele oyunun çıkmasına yakın uçar fiyatlar.

Geri