Ordu Mesudiye İlçesinde Superbox Kullanılır mı ?

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
101
Arkadaşlar merhabalar Ordu Mesudiye ilçesinde yaşıyorum. Superbox almayı düşünüyorum. Sizce superbox işimi yeterli bir şekilde görür mü ? İnternet konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?
Keyifli forumlar.

Arkadaşlar merhabalar Ordu Mesudiye ilçesinde yaşıyorum. Superbox almayı düşünüyorum. Sizce superbox işimi yeterli bir şekilde görür mü ? İnternet konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?
Keyifli forumlar.
Altyapı hiç yok mu?

Çekim gücü olarak test yapmak için en mantıklısı Turkcell kullanan bir hat bulmak (ve diğerleriyle kıyaslayım dersen diğer hatlardan da bul) çünkü ilçeyi geçtim aynı evin yan odasında bile çok fark edebiliyor.

Altyapı hiç yok mu?

Çekim gücü olarak test yapmak için en mantıklısı Turkcell kullanan bir hat bulmak (ve diğerleriyle kıyaslayım dersen diğer hatlardan da bul) çünkü ilçeyi geçtim aynı evin yan odasında bile çok fark edebiliyor.
Yaşadığım yerde alt yapı yok malesef

Yaşadığım yerde alt yapı yok malesef
O zaman en mantıklısı 3 operatörü kullanan hatlar bulup hepsiyle evde hız testi yapmak. Evde zaten en az ikisini kullanan vardır herhalde iyi bir tane varsa ona geçersiniz.

Diğer iki operatörden iyi çeken varsa sınırsız internet seçeneği olduğu için Superbox yerine onları alırdım mesela bir de o var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,160
Üyeler
202,805
Son üye
klcemr09
Geri