Çözüldü✓ 8 Bin Liraya Monitör Önerisi

Orası da şans işi trendyolda falan yorumlara bakın öyle karar verin.
Hocam trendyolda incehesapda satici gozukuyor puani 8 fiyati da daha yuksek ürünün yorumlarinda da aptek yardimci oldu falan yazmislar bi sıkıntı çıkarsa trendyol araci olur gibi dusunuyorum o yuzden ordan sipariş edicem
Aklimda kalan tek sey va panel olmasi ama insanlar iyi demis belki bit ve srbg degerleri iyidir onlara da bakip sipariş ediceğim

Hocam trendyolda incehesapda satici gozukuyor puani 8 fiyati da daha yuksek ürünün yorumlarinda da aptek yardimci oldu falan yazmislar bi sıkıntı çıkarsa trendyol araci olur gibi dusunuyorum o yuzden ordan sipariş edicem
Aklimda kalan tek sey va panel olmasi ama insanlar iyi demis belki bit ve srbg degerleri iyidir onlara da bakip sipariş ediceğim
monitör iyi hocam bende kendi monitörümü alırken düşündümde ben biraz fazla competitive oynuyorum diye tercih etmemiştim va paneli

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
monitör iyi hocam bende kendi monitörümü alırken düşündümde ben biraz fazla competitive oynuyorum diye tercih etmemiştim va paneli
Ben gelemiyorum cok rekabetçiye ya 1,2 maçtan sonra bayiyor oyun oynadigim zamanin çoğu hikayeli oyun oynamakla geçiyor nadiren cs fort lol iste

Ben gelemiyorum cok rekabetçiye ya 1,2 maçtan sonra bayiyor oyun oynadigim zamanin çoğu hikayeli oyun oynamakla geçiyor nadiren cs fort lol iste
istersen şu iki mönitorü de ekliyorum epeyden karşılaştırdım aklına yatanı sen seç bu fiyatta en güzelleri bunlar diye düşünüyorum. https://www.epey.com/monitor/karsil...ultragear-27g610a-b_gigabyte-g27q20/farklari/

burda gigabyte
10 (8 bit+FRC) bit
350 cd/m² parlaklık sunuyor
LG
8 bit
400 cd/m² parlaklık sunuyor
Asus TUF ise
10 bit
300 cd/m² parlaklık sunuyor

• Muhteşem
Normalde etmeleri lazım hertürlü geri gönderirisiniz thh ile onda sıkıntı yok. foruma yazın incehesap ölü pixel diye sorun yaşayan kişiler olmuş. bu monitör için değil genel.
Hocam valla siparis ettim trendyoldan inşallah pişman olmam bakalim bi gelsin

• Beğen
Geri