Yardım Honda Civic Fe1 Vs Peugeot 408 Gt

Yani birbirleriyle tamamen alakasız iki opsiyon. İki ucu değnek derler ya tam ondan olmuş bu. Bir tarafta performans ve yalıtım fakiri ama bir o kadar da sorunsuz kombinli (Atmosferik + CVT) Civic. Diğer tarafta 1.2 Puretech 508. Gerçi Civic'e performans fakiri dedik ama iki aracın da 0-100 11 saniye neredeyse aynı yürüyen iki araç aslında... İkisinin de kaderi dikiz aynasında görünecek olan şirket spec 1.6 MultiJet Egea'nın ellerinde :) Civic sorunsuz, 508 alımlı ama bir o kadar da dertli. Bilemedik çok uç noktalarda iki seçenek...

Yani birbirleriyle tamamen alakasız iki opsiyon. İki ucu değnek derler ya tam ondan olmuş bu. Bir tarafta performans ve yalıtım fakiri ama bir o kadar da sorunsuz kombinli (Atmosferik + CVT) Civic. Diğer tarafta 1.2 Puretech 508. Gerçi Civic'e performans fakiri dedik ama iki aracın da 0-100 11 saniye neredeyse aynı yürüyen iki araç aslında... İkisinin de kaderi dikiz aynasında görünecek olan şirket spec 1.6 MultiJet Egea'nın ellerinde :) Civic sorunsuz, 508 alımlı ama bir o kadar da dertli. Bilemedik çok uç noktalarda iki seçenek...
Valla hocam yanlıs anlama da gözlerde problem var gibi🤣 bir kere 508 değil 408. 2. Olarakta atmosferik olan değil turbolu 182lik civic

korelilerin dctsi göz önünde bulundurularak kia xceed bakılabilir onun dışında civic gayet performanslıdır cvt şanzıman olmasına rağmen yalıtım sıkıntısı vardır 408 yağlı kayış zaten yazmama gerek yok illa ikisi arasında kalındıysa bence civic tercih edilmeli

1 - Honda Civic 2021 model FE1 kasa 128 hp Executive plus ?
1788359632649.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,911
Üyeler
202,428
Son üye
TARIK30
Geri