Neler Yeni

3008 gt mi yoksa civic mi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bilemedim şimdi bunuda bir tartışırız babam ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında piyasa çok uçtu önceden 490 küsüre bu aracın sedefli beyaz olanını alacaktık sonanda vazgeçmiştik şuan fiyatlar buraya çıktı ve bildiğim kadarıyla bu kadar büyük araçlar arasında yok
2. el alma ihtimaliniz var mı? Alma amacınız ne? Beklentiniz ne?

Spermman

80+ Bronze

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Aslında mecburuz çünkü 2004 model bir corsa artık yeterli gelmiyor

öneri değilde daha çok hangisi mantıklı onu söylermisiniz. Kredi çekip 3008 almakmı yoksa direkt gidip civic almakmı
Krediye bulaşmaya hiç ama hiç gerek yok civic al yağını suyunu koy yoluna bak.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Merhaba gene araba konusu ve gene ben bilmiyorum belki sıkılmışsınızdır ama kararsızlık berbat bir şey neyse soruma geçelim. Şuan elimizde hali hazırda birikmiş para var 4 kişilik bir aileyiz şehir dışına gittiğimizde yakın şehirler yerine uzak şehirlere gidiyoruz şehir içindede kullanılacak araç.
1. Araç:
Spoticar ı bilen bilir peugeot grubunun anlaşmalı olduğu 2. el bayileri diyebiliriz.
Link: https://www.spoticar.com.tr/ikinci-...8-gt-16-puretech-180-eat8-tekirdag-1200001560
2. Araç:
Honda civic benzin ve lpg li
Link: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-garantili-boyasiz-degisensiz-991218591/detay
Şimdi benim tercihim 1. araç çünkü diğer araca göre daha dolu ve bagaj kapasitesi olsun arka yaşama alanı olsun daha mantıklı.
Fakat bu aracı alabilmek için 100k kadar kredi çekmemiz gerekiyor bu nedenle bu olaya babam pek sıcak bakmıyor fakat onuda bu araç cezbediyor.
Babam 2. araçtan yana çünkü bu aracı direk peşin olarak alabiliriz kredi vs. kullanmamıza hiç gerek kalmıyor.
Eğer daha fazla detay istiyorsanız sorabilirsiniz buralardayım.
Not: Lütfen bunun harici araç önermeyin.
Not: Bu araçlar çok farklı araçlar nasıl karşılaştıralım diyebilirsiniz ama ben teknik bir karşılaştırma yapmak yerine hangisinin mantıklı olduğunu soruyorum.
Teşekkürler

Ne yapmanızı istediğimi yazmayı unutmuşum sizin fikirleriniz nedir lütfen sebepleriyle birlikte yazınız
800K ya Cupra 1.5 TSI var 2021 Model Taş Gibi :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
ama piyasa belli değil ve biz daha sonra civic i satıp onu almak istesek belki uçacak ve hiç alamayacağız.
Değmez hocam civic işini görür fazlasıyla.
He dersen ki para akıyo git 3008 al ne diyim.
Mis gibi civic dururken birde kredi çekeceğim pejo için.
Deli mi dürttü beni.

Spermman

80+ Bronze

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
tabii ki zaten 2 araçta 2. el

Şuanki kullandığımız araç çok küçük geliyor (2004 1.2 esentia corsa)

Genişlik, konfor ve performans diyebilirim. Ha tabi 100 kmde 20 litre yakan v8 lerdende bahsetmiyorum
Aslında size güzel bi SUV lazım veya D tipi sedan. Zor ama bir Passat veya SUV olarak ise Hyundai Tucson bakılabilir HALA BU FİYATTALARSA

Spermman

80+ Bronze
Aslında size güzel bi SUV lazım veya D tipi sedan. Zor ama bir Passat veya SUV olarak ise Hyundai Tucson bakılabilir HALA BU FİYATTALARSA
Küçük hasarı olan passat eleganceler var fakat passatın üretimi bitecek ve yedek parça fiyatları artacak diye düşünüyorum ayrıca tuscon konusuna gelince onu not aldım onuda bi düşüneceğiz.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
ben civic kesinlikle önermiyorum. Motor olarak sorun yok klasik japon yağını suyunu koy git. Lakin bu kadar hantal araba olamaz. Bu akdar iç malzeme kalitesi yerlerde olan araç olmamalı. neyse civic alınmaz :D
Evet eski civicler öyle. Yeni 182 beygir turbo benzinli civic i deneyin bir de :)

Spermman

80+ Bronze
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...azasiz_boyasiz_fuul-plusfull-1006305247/detay aslında temizide varmış

gerçi bununda stoplar değişmiş gibi geldi gözüme

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...azasiz_boyasiz_fuul-plusfull-1006305247/detay aslında temizide varmış

gerçi bununda stoplar değişmiş gibi geldi gözüme
Bu tür ilanlarda var bütçeniz yettiğine göre

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Evet eski civicler öyle. Yeni 182 beygir turbo benzinli civic i deneyin bir de :)
Onu denedim de arkadaş eco olanı atmış aynı kasa ama lpg li olanı

Bence arkadaşın acelesi yoksa yeni pejo 308 beklemeli çok tarz duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,333
Üyeler
161,438
Son üye
emrekaistaken