Gıgabyte B550m Ds3h Bıos Güncelleme Sorunu

feref

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar

GIGABYTE B550M DS3H anakart sahibiyim, BIOS'u son sürüme güncellemek için anakart sayfasından son sürümü indirip gerekli USB sıfırlamasından sonra BIOS ekranından Quick Flash ile güncellemeyi yüklemeye çalıştım ama update ıd uyarısı aldım. Sorunu nasıl çözerim ve BIOS'u güncellerim? Desteklerinizi bekliyorum. Mevcut BIOS versiyonum F1.

1788366656448.webp

Siteden bios dosyasını indirirken revizyonuna dikkat ettin mi? İkinci olarak güncellemeye çalıştığın sürümden önce güncellemen gereken bir ara sürüm var mıydı sitede? @feref

Siteden bios dosyasını indirirken revizyonuna dikkat ettin mi? İkinci olarak güncellemeye çalıştığın sürümden önce güncellemen gereken bir ara sürüm var mıydı sitede? @feref
Ara sürüm olup olmadığını ve anakart revizyonunu nasıl kontrol edebilirim?

Merhabalar

GIGABYTE B550M DS3H anakart sahibiyim, BIOS'u son sürüme güncellemek için anakart sayfasından son sürümü indirip gerekli USB sıfırlamasından sonra BIOS ekranından Quick Flash ile güncellemeyi yüklemeye çalıştım ama update ıd uyarısı aldım. Sorunu nasıl çözerim ve BIOS'u güncellerim? Desteklerinizi bekliyorum. Mevcut BIOS versiyonum F1.

Alıntıyı görüntüle
https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/B550M-DS3H-rev-15/support#Support-Bios Buradan BETA BIOS olan F6c'yi kurabilirsin. BETA BIOS'lar stabil olmayabiliyor ama. Attığım linkten indir. Anakartın REV 1.5.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri