Diğer bileşenlere bütce ne alemdeHedefim rekabetci oyunlarda olabilcek en yuksek fps ve hikayeli oyunlarda da sabit bir kalite yüksek ayarlarda oynayabilcegim sekilde.
Ne almami önerirsiniz?
(Arkadasim icin soruyorum)
gidip 150k kasaya 15-20klık monitör alırsınız diye sordum, ben soruyorumDiger bileşenler dedigin klavye mouse'sa onları sormuyorum hocam butce direkt 150k hazir kasa icin
https://fakprays.com/oem-paketler?s...puModel=RTX+5070+TI&spec.ramSpeedMhz.min=6000 OEM PAKETLER bunlar.Hedefim rekabetci oyunlarda olabilcek en yuksek fps ve hikayeli oyunlarda da sabit bir kalite yüksek ayarlarda oynayabilcegim sekilde.
Ne almami önerirsiniz?
(Arkadasim icin soruyorum)
Ozaman sirf 50 fps daha fazla almaj icin 720p monitor alip o parayi bilgisayara verelim. Mantigin cok sacma iyi bir sey gormiceksen iyi bilgisayarin anlami neMonitöre harcayacağın para kasayı tamamen değiştiriyor ondan sordu. Kasılmaya gerek yok.
Sinerji güvenilir bi marka midir ya bi aralar sanki birisi baya sorun yasayip youtube videosu cekmisti
monitöre 40-50k verdirmeyi düşünüyordum, kendi bildiğin gibi yap karışmıyorumOzaman sirf 50 fps daha fazla almaj icin 720p monitor alip o parayi bilgisayara verelim. Mantigin cok sacma iyi bir sey gormiceksen iyi bilgisayarin anlami ne
5070ti lı sistemler uçmuş la bune
O dediğini nereden anladın bilmiyorum ama ben sana doğrusunu şu: Bahsettiğim şey fhd ile 4k çözünürlüğe aynı sistemin dizilemeyeceği. Bu bütçe kullanıma ve beklentiye göre çok farklı dağıtılmalı. Ekran kartını 5080e zorlamak ne kadar gerekli mesela? Hangi kullanıma önem vereceğin de bana vahyolunmadığına göre bunu söylemen gerek. Bunu senin maksimum fps için hd monitör kullanalım olarak anlaman asıl saçmalık.Ozaman sirf 50 fps daha fazla almaj icin 720p monitor alip o parayi bilgisayara verelim. Mantigin cok sacma iyi bir sey gormiceksen iyi bilgisayarin anlami ne
mouse+klavye+hoparlör+monitör+mousepad+gamepad+kulaklık+masa+bilgisayar için toplam bütçeniz nedir?Ozaman sirf 50 fps daha fazla almaj icin 720p monitor alip o parayi bilgisayara verelim. Mantigin cok sacma iyi bir sey gormiceksen iyi bilgisayarin anlami ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sinerji güvenilir bi marka midir ya bi aralar sanki birisi baya sorun yasayip youtube videosu cekmisti